Denestraat 18, 5541RL Reusel
Huurprijs: € 22.000 /jaar

Brochure

Bedrijfsruimte (370 m²) met kantoorruimte (90 m²) op prima locatie Reusel.

Algemeen
Aan de rand van Reusel en de rand van het industrieterrein bevindt zich deze mooie bedrijfsruimte van 369 m² met 90 m² kantoorruimte. Deze ruimte is instapklaar voor de gebruiker.

Bedrijfsgebouw
Het bedrijfsgebouw is symmetrisch opgezet, waardoor de kantoorruimte en bedrijfshal op eenvoudig maar nette wijze in twee aparte bedrijfsgebouwen is gesplitst. In deze brochure beschrijven wij het rechtse gedeelte van het gebouw.

De kantoorruimte is netjes ingericht en heeft een bovenverdieping. Het is opgetrokken uit stenen spouwmuren die voorzien zijn van isolatie. Ook de wanden en vloeren zijn volledig geïsoleerd. De kantoorruimte is 90 m² en leent zich prima om verder onder te verdelen in kantoorruimte, ontvangstruimte, showroom, etc.. Optioneel is er de mogelijkheid om een vergelijkbare ruimte van 90 m² bij te huren.

Vanuit de entree loop je recht door de bedrijfshal binnen. Deze ruimte is naar wens van de huurder verder onder te verdelen aangezien er geen dragende muren in deze ruimte aanwezig zijn. In de hal is een keukenblok gesitueerd en vanzelfsprekend zijn er voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig. De hal is opgetrokken vanuit een opstand met damwand en een goed onderhouden, mastieken dak. De vloeren zijn van beton en zijn gevlinderd, waardoor het geheel een verzorgde uitstraling krijgt.

Er is meer dan voldoende elektra aanwezig en het pand is voorzien van krachtstroom. Er is sprake van centrale verwarming. De cv-installatie is d.m.v. een onderhoudscontract up-to-date gehouden. In de kantoren wordt er verwarmd d.m.v. vloerverwarming en in de hal door verwarmingselementen tegen het plafondgedeelte.
Er is er een alarminstallatie aanwezig voor het gehele pand en er is een automatische overheaddeur van 4x4 aanwezig.
Overige voorzieningen

Het terrein voor het kantoorgedeelte is volledig bestraat en voorzien van voldoende parkeerplaatsen. Vanaf de buitenkant maakt het bedrijfsgebouw een verzorgde indruk.

Ligging
Het bedrijfsgebouw is gelegen op de scheiding van de oostelijke randweg, het bedrijventerrein de Lange Voren en een woonwijk. Alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand bereikbaar en de ontsluiting naar de omliggende dorpen is perfect.

Opmerking:
Optioneel is er een 2e, identieke kantoorruimte van 90 m², bij te huren. De totale kantoorruimte zou daarmee op 180 m² komen.

Kenmerken:
 Degelijke gebouwd en goud onderhouden bedrijfsruimte.
 Verdere compartimentering (altijd na overleg met de eigenaar) eenvoudig te maken.
 Goede isolatie van wanden, vloeren en daken.
 Goede ligging aan de rand van het industrieterrein.

Algemeen

Adres:Reusel
Prijs:€ 22.000/jaar
Type:Bedrijfsruimte
Beschikbaar vanaf:Per direct
Ligging:A-locatie, Bedrijventerrein
Perceeloppervlakte:713 m²
Bouwjaar:2001
Algemene staat:Luxe-afwerking
Verhuurbare vloeroppervlakte:369 m²

Comfort

Snelweg:Ja - op 5000 m of meer
Bank:Ja - op 3000 m tot 4000 m
Raamwerk:Hout
Dak:Plat dak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Reusel
Oppervlakte:3 100 m²

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV