Smidseind 75, 5531 AP Bladel
Vraagprijs: € 119.500 k.k.

Verrassend ruim en op moderne wijze afgewerkt appartement met loggia op de 2e verdieping, evenals parkeerplaats en berging in de parkeergarage.

Algemeen,

Het betreft een recent gebouwd appartementen complex.[2013]. Met liftinstallatie. Gunstig gelegen midden in het gezellige centrum van Bladel met alle voorzieningen op loopafstand.

Begane grond,

Afgesloten centrale entree met tegelvloer, brievenbussen, bellentableau met video-installatie en toegang tot het trappenhuis en liftinstallatie met toegang tot de appartementen en parkeergarage.

2e verdieping. Indeling appartement,

Entreegang met een gedeeltelijk betegelde toiletruimte,wandcloset en fonteintje. Cv. ruimte met opstelling c.v. installatie en mechanische ventilatie. Meterkast met voldoende groepen en aardlekschakelaars.

Grote slaapkamer met voldoende wandruimte voor het plaatsen van een kast. Tijdens de bouw is hier met het tactisch wijzigen van de deuropstelling al rekening mee gehouden.

Badkamer, geheel betegeld met schuifdeur in de wand weggewerkt. Douche met cabine en thermostatische mengkraan, wastafel. Mogelijkheid voor opstelling wasmachine en droger.

Woonkamer, verrassend ruim met fraai uitzicht naar achtergelegen parkje. Volop lichtinval. De loggia via een schuifdeur te bereiken. De lounge set blijft achter. De middenkleur Eiken laminaat is professioneel gelegd door een parketteur [Luniek] en er is een certificaat voor voldoende vermindering van geluidsoverdracht. In de kamer is nog een loze leiding voor tv. of ander signaal.

Open keuken, met een moderne keukeninrichting als wandopstelling met een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-oven. Voldoende boven en onderkasten.

Parkeerkelder, is makkelijk via lift of trap te bereiken waar u uw eigen parkeerplaats heeft. Middels een op afstand bediende roldeur de garage weer te verlaten. Hier is ook uw afsluitbare berging. Tevens een op tijdschakelaar ingestelde lichtpunt.

Servicekosten, zijn op dit moment € 88.06 per maand.

Kenmerken: bouwjaar 2013. Grootte 63 m2. Het appartement is geïsoleerd volgens de nieuwste normen, dus lage energiekosten. Alle kozijnen in hardhout draaikiep en in lichte kleurstelling afgewerkt. De keuken, toilet en badkamer worden mechanisch geventileerd.

Kortom een keurig afgewerkt en instapklaar appartement gelegen in het centrum van Bladel. Ideaal voor zowel starters als senioren.

Erfpacht:

Het appartement is gelegen in appartementencomplex “De Smis”. Deze appartementen zijn onlangs als nieuwbouw verkocht middels een erfpachtconstructie. Voor Bladel is deze constructie relatief nieuw, maar in steden als Amsterdam en Rotterdam maakt men er al eeuwen gebruik van.

Erfpacht is een zakelijk recht dat betrekking heeft op de grondwaarde van een onroerende zaak. Bij erfpacht worden namelijk de grond en het gebouw dat erop staat als afzonderlijke elementen beschouwd. Het gebouw is dan eigendom van de appartementseigenaren, de grond behoort toe aan een erfpachthouder. De appartementseigenaren, erfpachters in dit geval, betalen de eigenaar van de grond een vergoeding die canon wordt genoemd. De hoogte en de duur van de canon zijn vastgesteld in een erfpachtovereenkomst. Het is gebruikelijk dat de canon jaarlijks geïndexeerd wordt. In 2015 bedraagt de canon voor Smidseind 75 € 266.06 per maand.

De grond behorende bij project De Smis wordt in erfpacht uitgegeven aan Grondvermogen. Grondvermogen is dus de eigenaar van de grond en ontvangt in ruil voor het gebruik van de grond van elke gebruiker c.q. appartement eigenaar een canon. Elk appartement heeft naar gelang de grootte van het appartement, de berging en parkeerplaats een kleiner of groter aandeel in het geheel en betaalt naar rato maandelijks het bedrag aan canon. De canon wordt gekwalificeerd als aftrekbare kosten eigen woning en wordt vergelijkbaar met hypotheeklasten verrekend in box 1. Het appartement met toebehoren blijft jouw eigendom dat je elk moment kan verkopen. De betalingsverplichtingen van de canon gaan dan, net als de servicekosten, over op de nieuwe eigenaar.

Algemeen

Adres:Bladel
Vraagprijs:€ 119500 k.k.
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:In overleg
Totale woonoppervlakte:63 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2013
Inhoud:165 m³
Bouwlagen:1

Indeling

Kamers:2
Slaapkamers:1

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Bladel
Indexnummer:A28

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV