Smidseind 19, 5531 AP Bladel
Vraagprijs: € 134.500 k.k.

Een van de mooiste en grootste appartementen in appartementencomplex "de Smis "huisnummer 19 op de eerste woonlaag met het grootste en zon gelegen terras van 52 m2. Met 1 slaapkamer en 1 studeer/kant

Een van de mooiste en grootste appartementen in appartementencomplex "de Smis" is huisnummer 19 op de eerste woonlaag met het grootste in de zon gelegen terras van 52 m². Een 3 kamer appartement met woonkamer, slaapkamer en 2e slaap-/studeer-/hobbyruimte. Dit appartement heeft een fraai uitzicht op de gezellige winkelstraat van Bladel.

Indeling begane grond:
Centrale Entree: Vanuit deze Sportparkstraat bereikt u de centrale entree van het complex met het trappenhuis, de centrale lift, de brievenbussen en beltableaus/videofoon.
Entree: Vanuit de voordeur komt u in de entreehal welk breed is opgezet. Met toegang naar alle overige vertrekken. De gehele woonverdieping is afgewerkt met fraai grijs eiken laminaat. Meterkast met alle dienstleidingen.
Berging en parkeerplaats: In het souterrain bevindt zich de eigen berging en uw eigen parkeerplaats.
Toilet: Een ruim en mooi afgewerkte toiletruimte met hangend closet en fonteintje.
CV-ruimte: deze ruimte is geschikt als provisiekast, de cv-ketel hangt hier en er is de mogelijkheid om de wasmachine / droger te plaatsen.
Slaapkamer: Aan de binnenzijde van het appartementen complext bevindt zich de slaapkamer met tv-aansluiting en voldoende ruimte voor het plaatsen van kasten.
Badkamer: Rechtstreeks vanuit de slaapkamer is de badkamer te bereiken. Deze is geheel betegeld en voorzien van een douche en vaste wastafel in een fraai meubel en de mogelijkheid tot opstelling wasmachine.
Slaapkamer/hobbyruimte: Met directe toegang naar de badkamer en voldoende groot voor studeerkamer of ander zins.
Woonkamer: Vanuit de entreehal bereikt u de woonkamer met voldoende raampartijen d.m.v. 4 openslaande deuren en Franse balkons. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op de Sniederslaan.

Keuken: In de woonkamer is een mooie keuken gesitueerd, voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals; vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak en diverse onder- en bovenkasten. De keuken is uitgevoerd in wit hoogglans. Met rvs achterwand.

Algemeen:
- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en eigen berging in het souterrain.
- Het complex beschikt over een centrale lift.
- Het appartement is voorzien van optimale isolatie, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
- De bewoner van een appartement dient servicekosten te voldoen aan de Vereniging van Eigenaren.
De servicekosten houden o.a. in:
* Gezamenlijke huisvuil ophaaldienst
* Opstal-, brand- en glasverzekering complex
* Schoonmaak en klein onderhoud complex, tuinonderhoud, liftonderhoud en gezamenlijke ruimtes
* Reservering groot onderhoud
Erfpacht is van toepassing:
* De grond onder het appartement is niet uw eigendom, deze pacht u van 'Grondvermogen'.
* Maandelijks betaald u ca. € 355,- als erfpacht voor de grond. Deze kosten zijn voor de eigenaar tevens bewoner fiscaal aftrekbaar, dus de werkelijke netto kosten zijn (afhankelijk van uw belastingtarief) ca. € 200,-.

Graag laten wij het Neem contact op voor een vrijblijvende bezichtiging. Laat u overtuigen door het appartement met eigen ogen te bekijken.

ERFPACHT:
Wat is erfpacht of erfpachtcanon?
Wanneer je een huis koopt, gelegen op een kavel of perceel grond, ben je normaal gesproken ook eigenaar van de grond waarop de woning is gebouwd. Er zijn echter gemeentes of delen van gemeentes, waar je enkel de woning koopt en niet de bijbehorende bouwgrond. In dit geval betaal je jaarlijks erfpacht of erfpachtcanon als een vorm van huur aan de verpachter van de grond. Hoe hoog de erfpacht is, is in principe direct afhankelijk van de waarde van de grond en het jaarlijkse bedrag kan dan ook naar boven of naar beneden worden bijgesteld over de jaren.

Is het slim om een huis met erfpacht te kopen?
Het is zeker verstandig om in het geval van erfpacht goed na te gaan wat je jaarlijks naast je hypotheeklasten aan erfpachtscanon kwijt bent. Ook moet je weten voor hoeveel jaar het bedrag ongewijzigd blijft, zodat je weet waar je aan toe bent. Omdat de grond niet in jouw bezit is, ben je ook gebonden aan bepaalde voorwaarden voor erfpacht van de gemeente. Je bent geen eigenaar van de grond en dat wil vaak zeggen dat er beperkingen zijn aan wat je met de grond mag doen. Informeer altijd goed naar de exacte voorwaarden, voordat je besluit om een huis, waarop erfpachtcanon rust, te kopen.

Kun je erfpacht aftrekken van de belastingen?
Je kunt erfpachtcanon aftrekken van de belasting, net als je normale hypotheeklasten. Ook het afkopen van erfpacht is fiscaal aftrekbaar en je kunt het afkopen van erfpachtcanon in je hypotheek meefinancieren. Om precies te zijn is de rente, die je betaalt voor de lening of hypotheek om het erfpachtcanon te kunnen afkopen, aftrekbaar van de belasting. De kosten voor erfpacht moet je aftrekken in je aangifte onder "aftrekbare kosten eigen woning" onder het onderdeel "periodieke betalingen". Meer informatie over de aftrekbaarheid van erfpachtcanon is in te winnen bij de Belastingdienst.

Is het verstandig om erfpachtcanon af te kopen of juist niet?
Wanneer je jouw erfpachtcanon voor altijd afkoopt wordt de grond jouw eigendom of heb je in ieder geval niet meer de verplichting om jaarlijks erfpacht te betalen. Hierdoor kan het gemakkelijker worden om je huis in de toekomst te verkopen en ben je over het algemeen niet meer aan specifieke voorwaarden gebonden. Het kan ook raadzaam zijn om erfpacht af te kopen om een hypotheek op de woning te krijgen. In ieder geval weet je bij afkopen van erfpacht waar je aan toe bent voor de toekomst en kan het niet gebeuren dat het erfpachtcanon in de toekomst onredelijk wordt verhoogd.

Algemeen

Adres:Bladel
Vraagprijs:€ 134500 k.k.
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:In overleg
Totale woonoppervlakte:73 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2013
Inhoud:200 m³
Bouwlagen:1

Indeling

Kamers:3
Slaapkamers:1

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Bladel
Indexnummer:A23

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV