Smidseind 77, 5531 AP Bladel
Vraagprijs: € 109.000 k.k.

Brochure

Verrassend ruim en op moderne wijze afgewerkt appartement met loggia op de 2e verdieping.

Verrassend ruim en op moderne wijze afgewerkt appartement met loggia op de 2e verdieping. Het betreft een recent gebouwd appartementen complex.[2013]. Met liftinstallatie. Gunstig gelegen midden in het gezellige centrum van Bladel met alle voorzieningen op loopafstand.

INRUIL EIGEN WONING OMGEVING BLADEL BESPREEKBAAR

Indeling appartement:
Entree: Entreegang met een gedeeltelijk betegelde toiletruimte, wandcloset en fonteintje. Cv. ruimte met opstelling c.v. installatie en mechanische ventilatie. Meterkast met voldoende groepen en aardlekschakelaars.
Grote slaapkamer: reeds voorzien van een 3 deurs- inbouwkast.
Badkamer: geheel betegeld met inloop douche en schuifdeur in de wand weggewerkt. Tevens een fraaie vaste kast.
Berging: met c.v. combi ketel en mech. afzuiging en geschikt voor tactische opstelling wasmachine en droger.
Woonkamer: verrassend ruim met fraai uitzicht naar achtergelegen parkje. Volop lichtinval. De loggia via een schuifdeur te bereiken. Met fraaie laminaatvloer en akoestische ondervloer. In de kamer is nog een loze leiding voor tv. of ander signaal.
Keuken: betreft een open keuken met een moderne hoogglans keukeninrichting als wandopstelling, koken via gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-oven en vaatwasser. Voldoende boven en onderkasten.
Parkeerkelder: is makkelijk via lift of trap te bereiken waar u uw eigen parkeerplaats heeft. Middels een op afstand bediende roldeur de garage weer te verlaten. Hier is ook uw afsluitbare berging. Tevens een op tijdschakelaar ingesteld lichtpunt.
Kenmerken: bouwjaar 2013. Grootte 63 m2. Het appartement is geïsoleerd volgens de nieuwste normen, dus lage energiekosten. Alle kozijnen in hardhout draaikiep en in lichte kleurstelling afgewerkt. De keuken, toilet en badkamer worden mechanisch geventileerd.
Kortom een keurig afgewerkt en instap klaar appartement gelegen in het centrum van Bladel. Ideaal voor zowel starters als senioren.

Algemeen:
- Centrale Entree: vanuit het Smidseind bereikt u de centrale entree van het complex met het trappenhuis, de centrale lift, de brievenbussen en beltableaus/videofoon.
- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en eigen berging in het souterrain.
- Het appartement is voorzien van optimale isolatie, hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
- Het appartementencomplex is goed toegankelijk doordat het beschikt over een centrale lift, zodat de appartementen ook voor mindervaliden en senioren goed toegankelijk zijn.
- Bijkomende kosten: naast de koopsom is de koper de servicekosten VvE en erfpacht verschuldigd. Met de servicekosten worden de kosten van centraal onderhoud gedekt.

De servicekosten houden o.a. in:
* Gezamenlijke huisvuil ophaaldienst
* Opstal-, brand- en glasverzekering complex
* Schoonmaak en klein onderhoud complex, tuinonderhoud, liftonderhoud en gezamenlijke ruimtes
* Reservering groot onderhoud
* Maandelijks betaalt u ca. € 92,- servicekosten voor bewoning van het appartement.


Erfpacht is van toepassing:
* De grond onder het appartement is niet uw eigendom, deze pacht u van 'Grondvermogen'.
* Maandelijks betaald u ca. € 272,- als erfpacht voor de grond. Deze kosten zijn voor de eigenaar tevens fiscaal aftrekbaar, dus de werkelijke netto kosten zijn (afhankelijk van uw belastingtarief) ca. € 180,-.

ERFPACHT

Is het slim om een huis met erfpacht te kopen?
Het is zeker verstandig om in het geval van erfpacht goed na te gaan wat je jaarlijks naast je hypotheeklasten aan erfpachtcanon kwijt bent. Ook moet je weten voor hoeveel jaar het bedrag ongewijzigd blijft, zodat je weet waar je aan toe bent. Omdat de grond niet in jouw bezit is, ben je ook gebonden aan bepaalde voorwaarden voor erfpacht van de gemeente. Je bent geen eigenaar van de grond en dat wil vaak zeggen dat er beperkingen zijn aan wat je met de grond mag doen. Informeer altijd goed naar de exacte voorwaarden, voordat je besluit om een huis, waarop erfpachtcanon rust, te kopen.

Kun je erfpacht aftrekken van de belastingen?
Je kunt erfpachtcanon aftrekken van de belasting, net als je normale hypotheeklasten. Ook het afkopen van erfpacht is fiscaal aftrekbaar en je kunt het afkopen van erfpachtcanon in je hypotheek meefinancieren. Om precies te zijn is de rente, die je betaalt voor de lening of hypotheek om het erfpachtcanon te kunnen afkopen, aftrekbaar van de belasting. De kosten voor erfpacht moet je aftrekken in je aangifte onder "aftrekbare kosten eigen woning" onder het onderdeel "periodieke betalingen". Meer informatie over de aftrekbaarheid van erfpachtcanon is in te winnen bij de Belastingdienst.

Is het verstandig om erfpachtcanon af te kopen of juist niet?
Wanneer je jouw erfpachtcanon voor altijd afkoopt wordt de grond jouw eigendom of heb je in ieder geval niet meer de verplichting om jaarlijks erfpacht te betalen. Hierdoor kan het gemakkelijker worden om je huis in de toekomst te verkopen en ben je over het algemeen niet meer aan specifieke voorwaarden gebonden. Het kan ook raadzaam zijn om erfpacht af te kopen om een hypotheek op de woning te krijgen. In ieder geval weet je bij afkopen van erfpacht waar je aan toe bent voor de toekomst en kan het niet gebeuren dat het erfpachtcanon in de toekomst onredelijk wordt verhoogd.

Algemeen

Adres:Bladel
Vraagprijs:€ 109.000 k.k.
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:In overleg
Totale woonoppervlakte:63 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2013
Inhoud:165 m³
Bouwlagen:1

Indeling

Kamers:2
Slaapkamers:1

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:Bladel
Indexnummer:A27

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV