Helaas, dit pand is verkocht

5531 MT Bladel

Brochure

Omschrijving

TIJDELIJK ZEER STERK IN PRIJS VERLAAGD!

Bent u op zoek naar een ruim appartement in het centrum? Dan is dit luxe penthouse op een rustige locatie in het centrum van Bladel precies wat u zoekt. Dit zeer ruime 3-kamer appartement bevindt zich op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex welke is gebouwd in 2009.

Het complex

Het appartementencomplex is gebouwd in 2009, waardoor het gehele complex voldoet aan de huidige normen op het gebied van geluid, isolatie, en dergelijke. Gezien het recente bouwjaar zullen er de komende jaren, buiten het gewone onderhoud, geen grote reparaties te verwachten zijn.
Het appartementencomplex beschikt over een gezamenlijke berging en een overkapte ruimte waar de afvalcontainers geplaatst dienen te worden. Bij de centrale entree vinden we de videofooninstallatie en de brievenbussen. Verder is het gebouw voorzien van een mooi trappenhuis en een liftinstallatie.

Het penthouse

Woonkamer

De woonkamer en keuken zijn geïntegreerd in één ruimte. Maar wel een ruimte met een lengte van maar liefst 14 meter lang, waardoor er een enorme ruimte ontstaat. Deze enorme ruimte is op een natuurlijk wijze verdeeld in een woonkamer, een eetkamer en een keuken. Deze ruimte is voorzien van een vaste parketvloer en stucwerk wand- en plafondafwerking. Centraal in deze ruimte is een royale schuifpui met toegang tot een van beide terrassen. Aan de kant van de woonkamer is een 2e terras gerealiseerd, waardoor er opvallend veel buitenruimte beschikbaar is met een plaats in de zon of schaduw, net wat er gewenst is. De schuifpui en andere ramen zorgen voor veel lichtinval in het woon- en eetgedeelte.

Keuken

De keuken staat in open verbinding met de kamer. Wat meteen opvalt bij binnenkomst is de mooi uitgevoerde keuken van het kwaliteitsmerk Poggenpohl. De keuken bevat een royaal kookeiland wat geheel is uitgevoerd met een rvs-blad met een (gas)kookplaat van het merk Foster. Tegenover het kookeiland is een grote kastenwand gemonteerd waardoor er enorm veel bergruimte ontstaat. De magnetron en oven van het merk Bosch, de vaatwasser en de warmhoudlade maken de keuken af. Bijzonder aan deze keuken is de lichtstraat waardoor er veel buitenlicht op het werkblad van de keuken valt.

Slaapkamers

Dit penthouse bevat twee slaapkamers, waarbij de grootste een afmeting heeft van royaal 20 m². Indien gewenst is deze kamer in twee afzonderlijke (slaap)kamers op te delen. De andere slaapkamer is ca. 15 m². Beide slaapkamers zijn voorzien van parketvloer en stucwerk wand- en plafondafwerking.

Toilet/badkamer

Naast een geheel betegelde toilet welke vanuit de hal toegankelijk is beschikt dit appartement ook over een keurig afgewerkte badkamer. Hier is naast een mooi badmeubel met wastafel ook een douche en een ligbad aanwezig. Verder is deze ruimte voorzien van tegelvloer, betegelde wandafwerking en stucwerk plafondafwerking. Deze ruimte is voorzien van vloerverwarming.

Samenvattend:

Een bijzonder fraai afgewerkt en ruim penthouse (appartement) in een rustig deel van het centrum in Bladel. Dit penthouse is zeer de moeite waard door de enorme ruimte die dit penthouse te bieden heeft. Veel lichtinval, een heerlijke keuken om in bezig te zijn en twee mooie ruime terrassen maken dat wonen hier genieten gaat worden.

Laat u overtuigen en maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!