Dragonder 32 f, 5555 XZ Valkenswaard
Vraagprijs: € 480.000 k.k.

VIER met elkaar verbonden/aangrenzende bedrijfsunits met lift aan de Dragonder 32E-32 F- 32 G-34E te Valkenswaard met een totale oppervlakte van 500 m2.

Gunstige gelegen bedrijfsunits met een oppervlakte van totaal 250 m2 begane grond en 250 m2 1e verdieping waarbij de 1e verdieping middels lift maar ook middels vaste trap bereikbaar zijn .

Het betreft 2 units van 140 m2 en 2 units van 110 m2 welke middels brede toegangsdeuren met elkander zijn verbonden en derhalve als één koop worden aangeboden. De units beschikken allen over een roldeur met een hoogte van 3 meter en een separate loopdeur. De betreffende units hebben op de begane grond een plafondhoogte van 3,30 m en de 1e verdieping heeft een plafondhoogte (verlaagd plafond) van 2,70 m. De begane grond is momenteel ingericht als werkplaats/opslagruimte en de 1e verdieping is deels ingericht als kantoor, kantine, opslagruimte.

Op de begane grond bevinden zich een tweetal toiletruimtes terwijl op de 1e verdieping eveneens een toiletruimte is voorzien. Verder zijn de verdiepingsvloeren in alle units conform originele bestek in beton uitgevoerd.

Afmetingen van de diverse ruimtes begane grond momenteel ingericht als:
- Werkplaats: 70 m2
- Opslagruimtes: 70 m2 – 55 m2 – 55 m2

Afmetingen van de diverse ruimtes 1e verdieping momenteel ingericht als:
- Kantoren: 25 m2 – 20 m2.
- Keuken: 40 m2.
- Opslagruimte: 50 m2 – 50 m2.
- Kantine: 43 m2.

Naar behoefte kunnen alle ruimtes anders worden ingericht. De hallen zijn nu opgesplitst in 8 compartimenten echter het realiseren van één bedrijfshal is tevens mogelijk. Verder is de bedrijfsruimte ook geschikt voor dubbelfuncties, hiermede wordt bedoeld dat boven kantooractiviteiten kunnen plaatsvinden en beneden productieactiviteiten. De bedrijfsruimte kan/mag ook worden gebruikt voor dienstverlenende beroepen zoals fysiotherapie etc. Eventueel kunnen de ruimtes ook worden gebruikt als opslagruimte.
Kortom een uitgebreid scala van mogelijkheden op een prima locatie dicht bij uitvalswegen met voldoende parkeergelegenheid bij de bedrijfshal.

Geïnteresseerd??? maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!!

Algemeen

Adres:Valkenswaard
Vraagprijs:€ 480000 k.k.
Type:Bedrijfsruimte
Beschikbaar vanaf:In overleg
Perceeloppervlakte:250 m²
Bouwjaar:2005
Inhoud:1500 m³
Verhuurbare vloeroppervlakte:500 m²

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:valkenswaard
Oppervlakte:250 m²

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven

Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV