Helaas, dit pand is verkocht

5575 CS Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

Vrijstaande bungalow met carport en separate zorgwoning/bedrijfsruimte op 595 m² aan de Peter Peterslaan 6 te Luyksgestel.

Vrijstaande bungalow met carport en separate zorgwoning/bedrijfsruimte op 595 m² aan de Peter Peterslaan 6 te Luyksgestel. De bungalow ligt in een rustige wijk met Zuid-Oost gelegen achtertuin, maximale privacy en nabij het centrum van Luyksgestel.

Begane grond:

Vanuit de hal/entree met meterkast (11 groepen + aardlekschakelaars), garderobe, gastentoilet met fonteintje heeft u toegang tot de living. Ruime living met veel natuurlijk lichtinval en dubbele schuifpui naar de op het Zuid-Oosten gelegen achtertuin. Centraal in de living staat de openhaard. Vanuit de living komt u in de keuken. Deze is uitgevoerd met een 1,5 RVS spoelbak, elektrische kookplaat inclusief 2 gaspitten en een grillplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron met grill-functie en voldoende kastruimte. Tevens kunt u vanuit de keuken naar de achtertuin.
Teruggekeerd in de living van de bungalow kunt u van hieruit naar de slaapkamers en de badkamer. De bungalow heeft 2 slaapkamers waarvan één met inbouwkast en separate deur naar de achtertuin en één slaapkamer/kantoor met inbouwkast. In deze inbouwkast bevindt zich de Cv-installatie (Vaillant ECO TEC Plus 2013). De slaapkamers hebben veel natuurlijk lichtinval. De badkamer is uitgevoerd met een dubbele vaste wastafel, douchecabine, ligbad en toilet. Ook de badkamer heeft veel natuurlijk lichtinval en natuurlijke ventilatie.

Buitengebeuren:

De bungalow is volledig omheind den heeft een loopdeur/kanteldeur (elektrisch bedienbaar) in de carport welke tevens de vrije achterom is. De tuin is aangelegd en heeft terrassen, borders met vaste planten, gazon en een pergola op zonzijde. De zij-/achtertuin is volledig Zuid-Oost gelegen (zij tuin en achtertuin). Het terras bij de schuifpui heeft tevens een warmtelamp.

Zorgwoning/bedrijfsruimte:

In de achtertuin aansluitend aan de carport staat een vrijstaande zorgwoning/bedrijfsruimte met een ingang, extra bergruimte, toilet met fonteintje, manshoge kelder, woonkamer/keuken en badkamer met vaste wastafel en douchecabine. Daarnaast heeft de zorgwoning een slaapkamer (nu in gebruik als hobbyruimte) en een wasruimte/bijkeuken met aansluitingen wasmachine en droger. Hier bevindt zich tevens de eigen Cv-installatie, ook heeft de zorgwoning een eigen elektriciteitsvoorziening. De ruimtes in de zorgwoning/bedrijfsruimte kunnen naar eigen behoefte worden ingedeeld, ik geef u met de bovenstaande indeling slechts één van de mogelijkheden, u kunt er namelijk ook een bedrijfsruimte realiseren met kantoor etc. etc. Aan de achterzijde van de zorgwoning bevindt zich nog een schuurtje/gereedschapshok.

Algemeen:

-Dubbele beglazing.
-Dakisolatie op zowel de bungalow als de zorgwoning, recent vernieuwd.
-De eventuele bedrijfsruimte is uitermate geschikt voor werken aan huis.
-Spouwmuurisolatie toegepast.
-Grondwaterput met sproei installatie in voor- en achtertuin
-Zuid-Oost gelegen zij-/achtertuin.
-Maximale privacy.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!