Helaas, dit pand is verkocht

5571 LG Bergeijk

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met garage/berging gelegen op 1.275 m2 aan de Ekkerstraat 5 te Bergeijk. Deze woning ligt tegenover de molen in Bergeijk, nabij het centrum en op loopafstand van de bossen.

Indeling:

Begane grond:

Via de hal/entree met meterkast (4 groepen en aardlekschakelaar), trapopgang naar de 1e verdieping heeft u tevens toegang tot de keuken (2,75 m x 3,75 m). De keuken is uitgevoerd met een granieten blad, 4-pits gasstel, afzuigkap, 1,5 RVS spoelbak en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de droge kelder (2,45 m x 2,50 m) en toegang tot de L-vormig woonkamer (28 m2) met gashaard, inbouwkast en voldoende lichtinval. Vanuit de keuken is ook de bijkeuken (3,40 m x 3,40 m) bereikbaar met hieraan gelegen het gastentoilet met fonteintje en een doucheruimte met vaste wastafel. In de bijkeuken hangt tevens de Cv-installatie (NEFIT Ecomline HR Excellent) en zitten de aansluitingen wasmachine en droger.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal/entree gaan we via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 3 slaapkamers (3,40 m x 2,80 m / 2,80 m x 3,50 m / 3,50 m x 3,00 m) en een badkamer (2,50 m x 3,35 m) met ligbad, vaste wastafel en toilet. Van de 3 slaapkamers hebben er 2 een inbouwkast en 1 slaapkamer heeft toegang tot het balkon. Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Buitengebeuren:

Volledig omheinde achtertuin met borders, gazon en vaste planten, sierbestrating en een moestuin van circa 40 m x 15 m (circa 600 m2). In de achtertuin staat verder een garage/berging bestaande uit 2 delen (6,00 m x 5,50 m) en (5,65 m x 3,50) met elektra en afsluitbare poort. De berging is geschikt als prachtige hobbyruimte.

Algemeen:

- Dubbele beglazing begane grond.
- Regeninstallatie met grondwaterput.
- Gedeelde oprit.
- Afsluitbare openslaande poort.
- Dakisolatie van binnenuit toegepast.
- Achtertuin is Zuid-Oost gelegen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!