Helaas, dit pand is verkocht

5571 RV Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Ruime hoekwoning met berging gelegen op 212 m2 aan Het Kaar 74 te Bergeijk. Deze woning ligt in een rustige, kindvriendelijke wijk, nabij scholen en in een bosrijke omgeving.

Indeling:

Begane grond:

Via de hal/entree met gastentoilet (met fonteintje), trapopgang naar 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. Woonkamer (33 m2) met veel natuurlijk lichtinval en vanuit de woonkamer is aan de achterzijde het buitenterras bereikbaar. De woonkamer is uitgerust met een trapkast. Vanuit de woonkamer komt u in de in keuken (9 m2) met 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast, RVS spoelbak en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken komt u in de berging (8 m2) aan de voorzijde van de woning met buitendeur naar straatzijde.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal/entree gaan we via een open trap naar de 1e verdieping. Hier bevindt zich de meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars). Aan de overloop liggen 3 slaapkamers (13,5 – 15 – 11 m2) en een badkamer (5,5 m2) met ligbad, vaste wastafel en toilet. Van de 3 slaapkamers hebben er 2 een velux dakraam.

2e verdieping:

Via vaste trap gaat u naar de 2e verdieping en komt u op de voorzolder (10 m2) met aansluitingen wasmachine en droger en de Cv-installatie (Nefit topline HRC 2007) en de 4e slaapkamer/zolderruimte (13 m2) met velux dakraam.

Buitengebeuren:

Volledig omheinde achtertuin met borders en vaste planten, sierbestrating en buitenberging met elektra en afsluitbare poort naar achterliggend plantsoen. Aan de achterzijde van de woning is een aluminium overkapping (18 m2) gerealiseerd. Vrije achterom met afsluitbare poort. De voortuin is nagenoeg volledig voorzien van sierbestrating en heeft een erfafsluiting.

Algemeen:

- Dubbele beglazing in de woning.
- Spouw-, dak- en vloerisolatie toegepast.
- Achtertuin is Zuid gelegen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!