Helaas, dit pand is verkocht

5571 HR Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Ruim halfvrijstaand woonhuis met garage/berging/carport gelegen op 370 m2 aan de Korenbloemstraat 26 te Bergeijk.

Ruim halfvrijstaand woonhuis met garage/berging/carport gelegen op 370 m2 aan de Korenbloemstraat 26 te Bergeijk. Deze woning ligt in het centrum van de Gemeente Bergeijk, in een rustige buurt.

Indeling:

Begane grond:

Via de hal/entree met meterkast (11 groepen en aardlekschakelaars), toilet, garderobe, trapopgang naar de 1e verdieping heeft u tevens toegang tot de woonkamer. Ruime woonkamer met een trapkast, een houtkachel en een bar met open verbinding naar de keuken. De keuken heeft een 5-pits gasstel, afzuigkap, keramische spoelbak, vaatwasser, koelkast en voldoende kastruimte. De keuken heeft verder een groot granieten werkblad. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken met een keramische spoelbak, aansluitingen wasmachine en droger, de Cv-installatie (Vaillant 1993) en toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal/entree gaan we via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad, douchecabine met regendouche, vaste wastafel, toilet en natuurlijke ventilatie. De 3 slaapkamers hebben voldoende natuurlijk lichtinval.

2e verdieping:

Via een vaste trap komt u op de 2e verdieping met 2 slaapkamers en een voorzolder met kastruimte onder dakschuinte. De slaapkamers hebben beide een grote dakkapel en dus veel natuurlijk lichtinval.

3e verdieping:
Tevens beschikt de woning over een grote bergzolder die middels een vlizotrap bereikbaar is.

Buitengebeuren:

Volledig omheinde achtertuin met borders, gazon en vaste planten, sierbestrating en een bar met pergola alsmede een berging achter de bar/overkapping. Aan de zijkant van de woning ligt een grote garage/berging en een dichtgemaakte carport. De achtertuin is via openslaande tuindeuren in carport en garage/berging makkelijk bereikbaar met groot materieel. De voortuin met erfafscheiding, vaste planten en sierbestrating heeft tevens voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich tevens nog een open carport.

Algemeen:
- Dubbele beglazing in de gehele woning.
- Grondwaterput aanwezig.
- Dakisolatie aanwezig.
- Eigen oprit voor meerdere auto’s.
- Elektrische rolluiken op 1e verdieping.
- Handbedienbare rolluiken op 2e verdieping.
- Krachtstroom in garage/berging.
- Vloerverwarming in keuken en bijkeuken.
- Achtertuin is Noord-West gelegen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!