Helaas, dit pand is verkocht

5571 PA Bergeijk

Omschrijving

Ruime hoekwoning met garage/carport gelegen op 337 m2. Deze woning ligt nabij scholen, op loopafstand van de bossen en op loopafstand van het centrum.

Ruime hoekwoning met garage/carport gelegen op 337 m2 aan de Hagelkruis 21 te Bergeijk. Deze woning ligt nabij scholen, op loopafstand van de bossen en op loopafstand van het centrum van de Gemeente Bergeijk.

Indeling:

Begane grond:
Via de hal/entree met meterkast (4 groepen en aardlekschakelaar), toilet met fonteintje, garderobenis , trapopgang naar de 1e verdieping heeft u tevens toegang tot de woonkamer. De ruime woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval en is uitgerust met een houtkachel. Vanuit de woonkamer komt u in de keuken. De keuken heeft een 4-pits gasstel, afzuigkap, RVS-spoelbak, koelkast en voldoende kastruimte. Verder is de keuken uitgevoerd met een lichtkoepel voor extra lichtinval in de keuken. Tevens is vanuit de keuken een inbouwkast beschikbaar alsmede een trapkast voor extra bergruimte. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken met aansluitingen wasmachine, droger en vaatwasser, verder beschikt de bijkeuken over extra kastruimte en heeft u toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
Teruggekeerd in de hal/entree gaan we via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad, douchecabine, vaste wastafel, toilet en mechanische en natuurlijke ventilatie. De 3 slaapkamers hebben voldoende natuurlijk lichtinval en zijn uitgevoerd met rolluiken. Vanuit één van de slaapkamers gaat u met een vaste trap naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Via deze vaste trap komt u op de 2e verdieping met een voorzolder voor extra bergruimte waarbij hier tevens de Cv-installatie (NEFIT Buderus 2003) is geplaatst. Vanuit deze voorzolder komt u in de masterbedroom met dakkapellen, vaste wastafel en inbouwkasten. De 2e verdieping heeft een rolluik aan de achterzijde en screens aan de voorzijde.

3e verdieping:
Tevens beschikt de woning over een bergzolder middels vlizotrap bereikbaar vanuit de masterbedroom.
Buitengebeuren:
Volledig omheinde achtertuin met losstaande garage met zolderruimte en carport. U heeft toegang tot de achtertuin via een poort aan de Hagelkruis en een poort/schuifpoort aan de Midakker. De garage is verbonden met het woonhuis door middel van een overkapping. Verder is de achtertuin kindvriendelijk ingericht met sierbestrating en gazon en heeft het een tuinhuisje. De voortuin is volledig omheind met sierhekwerk, sierbestrating en gazon.

Algemeen:
- Dubbele beglazing in nagenoeg de gehele woning.
- Grondwaterput aanwezig in de garage.
- Dakisolatie en vloerisolatie aanwezig.
- Deels spouwmuurisolatie aanwezig.
- Rolluiken op 1e en 2e verdieping, deels elektrisch en deels handbedienbaar.
- Screens in de woonkamer en op de 2e verdieping.
- Voorbereiding voor vloerverwarming aanwezig.
- Achtertuin is West gelegen.
- Zonneluifel begane grond.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!