Helaas, dit pand is verkocht

5571 RH Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Ruime hoekwoning met garage/carport gelegen op 176 m2 aan de Vang 37 te Bergeijk.

Ruime hoekwoning met garage/carport gelegen op 176 m2 aan de Vang 37 te Bergeijk. Deze woning ligt nabij scholen, op loopafstand van de bossen en op loopafstand van het centrum van de Gemeente Bergeijk.

Indeling:
Begane grond:
Via de hal/entree met meterkast (9 groepen en 2 aardlekschakelaar) heeft u toegang tot de keuken/woonkamer. De keuken heeft een RVS spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast en voldoende kastruimte alsmede een extra opbergruimte onder trap. De woonkamer is L-vormig met voldoende lichtinval en vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de vaste trap naar de 1e verdieping. Alvorens u deze trap betreedt bevindt zich op de begane grond het gastentoilet met fonteintje.

1e verdieping:
Vanuit de woonkamer is zoals eerder gemeld de trapopgang naar de 1e verdieping bereikbaar. Aan de overloop, welke is voorzien van een extra bergkast en de vaste trap naar de 2e verdieping, liggen 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben voldoende lichtinval. De badkamer heeft een inloopdouche, toilet, designradiator, vaste wastafel en is voorzien van zowel mechanische als natuurlijke ventilatie.

2e verdieping:
Via de vaste trap komt u op de 2e verdieping met een volledig afgewerkte voorzolder voor extra bergruimte waarbij hier tevens de Cv-installatie (Bosch 2009) is geplaatst. Op deze voorzolder bevinden zich ook de aansluitingen wasmachine en droger.
Verder is op de 2e verdieping een prachtige hobbyruimte gecreëerd welke eventueel gemakkelijk is op te splitsen in 2 extra slaapkamers. Deze hobbyruimte heeft zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een dakkapel.

Buitengebeuren:
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een losstaande garage welke is gebouwd aan de voorzijde van de woning. De garage heeft een sectionaaldeur en een separate toegangsdeur aan de kant van het woonhuis. De voor- en achtertuin zijn volledig nieuw aangelegd, waarbij de voortuin hagen heeft als erfafscheiding en de achterzijde heeft gemetselde muren met geïmpregneerd hout als erfafscheiding. De achtertuin is verder via een afsluitbare poort ook bereikbaar. Tevens hebben zowel de voor- als achtertuin sierbestrating en vaste planten. De achtertuin heeft tevens leilindes aan de achterzijde. De voor- en achtertuin zijn uitgevoerd met extra buitenstopcontacten, tuinverlichting en de voortuin heeft een buitenkraantje.

Algemeen:
- Volledig geïsoleerd.
- Volledig voorzien van HR++ beglazing.
- Alarminstallatie in de woning en in de garage.
- Elektrisch zonneluifel aan de achterzijde van de woning.
- Voorzien van nieuwe zinken goten en zinken regenafvoeren.
- Buitenmuren zijn gehydrofobeerd.
- Woning is in 2010/2011 volledig gerenoveerd
- Achtertuin is West gelegen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!