Helaas, dit pand is verkocht

5531 AP Bladel

Brochure

Omschrijving

In een rustige straat op loopafstand van het centrum van Bladel ligt deze halfvrijstaande woning op een kavel van ruim 500 m².

Algemeen

De woning is uitgebouwd met een tuinkamer, de vroegere garage is gedeeltelijk omgebouwd tot praktijkruimte en achter in de tuin is een stenen tuinhuis aanwezig. Een tuin met veel privacy.

Mogelijkheden:
• Praktijk aan huis:
Door de mooie praktijkruimte die volledig voorzien is van verwarming, toilet, aparte ingang is het mogelijk om hier wonen te combineren met praktijk aan huis.
• Kantoor aan huis:
De genoemde ruimte kan ook dienen voor kantoorruimte voor diegene die veel van huis uit werkt c.q. een bedrijf aan huis heeft. Ook hier kan privé en zakelijk volledig gescheiden blijven.
• Mantelzorg:
Vanzelfsprekend is de genoemde praktijkruimte/kantoor met alle voorzieningen en achterliggende berging ook om te bouwen naar een mantelzorgwoning voor een naaste die uw verzorging nodig heeft.
• Voorzieningen begane grond
De woning is op de plaats waar nu de aanbouw/tuinhuis staat uit te breiden om een slaap- en badkamer op de begane grond te creëren.

Indeling:
Begane grond

Via de voordeur komen we in de hal die toegang geeft tot de vaste trap naar de 1e verdieping, de meterkast en de keuken. De hal is voorzien van een tegelvloer en de wanden en plafond zijn bekleed met hout.

Woonkamer/keuken: aan de achterzijde staat de keuken opgesteld in hoekopstelling. In de keuken is een koelkast, gaskookplaat (Whirlpool), afzuigkap (AEG) en aansluiting vaatwasser aanwezig.

De wanden en plafonds zijn van stucwerk, op de vloer ligt een tegelvloer waaronder vloerverwarming is aangelegd. De vloerverwarming is op de gehele benedenverdieping doorgetrokken.

Tuinkamer: aansluitend aan de kamer is een tuinkamer (hobbyruimte) aanwezig. Deze is volledig van glas, waardoor het een lichte, zonnige ruimte is. Ook hier een tegelvloer met vloerverwarming.

Kelder: aansluitend aan de woonkamer is de toegang tot de diepe kelder, waar veel bergruimte aanwezig is. Zowel de vloer als wanden zijn volledig betegeld en er is natuurlijke ventilatie aanwezig.

Bijkeuken: tussen de kamer/keuken en de achteringang ligt de bijkeuken. In de bijkeuken is o.a. de aansluiting voor de wasmachine en droger. De vloer en wanden zijn betegeld en ook hier is vloerverwarming aanwezig. Vanuit de bijkeuken is de toegang tot het toilet.

Toilet: deze ruimte is plafondhoog betegeld en voorzien van een hangend toilet

1e verdieping

Via de trap kom je op de overloop van de 1e verdieping. Deze geeft toegang tot de drie slaapkamer, een royale bergkast en de badkamer.

Slaapkamers: de 3 slaapkamers zijn allen voorzien van laminaat en gestucte wanden/plafonds. Op een van de slaapkamers is de vaste trap naar zolder.

Badkamer: de badkamer is voorzien van een inloopdouche, een badmeubel met wastafel en een vrijhangend toilet. Er is natuurlijke ontluchting aanwezig.

2e verdieping

Via de vast trap kom je op zolder waar in het voorgedeelte de cv-ketel (Vaillant 2006) hangt.

Het achterste gedeelte is ingericht als bergruimte en op beide gedeeltes is een Velux dakraam aanwezig.

Tuin

De voortuin ligt grotendeels in het hard met enkele bomen. De achtertuin is netjes afgescheiden met een coniferen haag en voorzien van gras en een vijver. In de tuin is een prieeltje gerealiseerd en achter in de tuin is een, in spouw, opgetrokken tuinhuis gebouwd van ca. 15 m². Hier is een ook vloerverwarming aanwezig. Voor het tuinhuis is een zitje gemaakt die, naar behoefte, met een flexibel veranda-overkapping kan worden overdekt. Zo kunt u naar behoefte genieten van zon of schaduw.

Praktijkruimte, carport en berging

Deze drie zaken lopen in elkaar door. De inrit geeft toegang tot de carport en meteen daarachter is een praktijkruimte gerealiseerd. Deze praktijkruimte is volledig nieuw gebouwd tussen de carport en de berging. De praktijkruimte is voorzien van een eigen ingang vanuit de inrit, wachtruimte en toilet. Verder is deze praktijkruimte voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, wanden van stucwerk en warm en koud stromend water. Deze ruimte zou ook prima gebruikt kunnen worden voor een beroep aan huis of i.c.m. de achterliggende berging voor mantelzorg.

Aansluitend aan de praktijkruimte is een ruime berging aanwezig. Hier hangt de 2e cv-ketel en ook hier is verwarming en warm en koud stromend water aanwezig. Deze ruimte is over de gele oppervlakte voorzien van een zolderverdieping.

Ligging

Deze woning ligt aan een rustige straat op korte afstand van het centrum en alle voorzieningen. De kavel geeft veel privacy en is met royaal 500 m² groot te noemen.

Kenmerken:

Grote kavel met veel privacy en de aanwezigheid van een prieeltje en tuinhuis.
Op loopafstand van alle voorzieningen.
Mogelijkheid tot beroep/praktijk aan huis c.q. mantelzorgwoning.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!