Helaas, dit pand is verkocht

5531 BH Bladel

Brochure

Omschrijving

Deze vrijstaande woning staat op een royale kavel van maar liefst 607 m² dicht tegen het levendige centrum van Bladel.

Algemeen
Deze vrijstaande woning staat op een royale kavel van maar liefst 607 m² dicht tegen het levendige centrum van Bladel. De achtertuin is onder architectuur aangelegd en heeft de hele dag zoninval. De benedenverdieping heeft een royale oppervlakte en de aanpandige garage en inrit geeft ruimte om meerdere voertuigen te parkeren. Kenmerkend is dat de hele woning en tuin prima zijn onderhouden.

Begane grond
Via de voordeur kom je in de hal die toegang geeft tot de kamer en de kelder. De meterkast is gemoderniseerd en bevat 8 groepen en 2 aardlekschakelaars. Zowel de wanden als het plafond is voorzien van stucwerk
Kelder: vanuit de hal is toegang tot een royale verdiepte droge kelder met veel bergruimte en natuurlijke ontluchting.
Woonkamer: de wanden van de woonkamer zijn voorzien van stucwerk (in twee kleuren), het plafond van houten panelen in een lichte kleur en tegelvloer. Verder is de lichtinval door de diverse ramen opvallend en is er vanuit de kamer een mooi uitzicht op de fraaie tuin.
Keuken: de keuken staat in open verbinding met de kamer wat een mooi ruimtelijk effect geeft. De keuken is in een opvallende rode kleur geschilderd wat de al wat oudere keuken een moderne uitstraling geeft. De keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur zoals vaatwasser (2016), combimagnetron, koel-/vrieskast, gaskookplaat en afzuigkap. Het plafond is gemaakt van dezelfde houten panelen als in de kamer, met ingebouwde sportjes. Een echte leefkeuken van waaruit er zicht is op het terras en de waterpartij in de tuin.
Bijkeuken: tussen de achteringang en de keuken zit een royale bijkeuken met aansluitmogelijkheid voor wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken kun je naar de toiletruimte (plafond hoog betegeld, hangend toilet, fonteintje) en de badkamer (plafond hoog betegeld, douche en wastafel).

1e verdieping
Via de trap kom je op de hal van de 1e verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers die allen zijn voorzien van gestucte wanden en plafonds. De hele bovenverdieping is voorzien van eenzelfde laminaat. De grootste slaapkamer is tevens voorzien van een wastafel met warm en koud stromend water.

2e verdieping
Via een vlizotrap vanuit de hal op de 1e verdieping kom je op de volledig begaanbare bergzolder. Ook de zolder is netjes afgewerkt met o.a. laminaat op de vloer. Hier hangt ook de nagenoeg nieuwe cv-ketel uit 2017.

Tuin
De tuin ligt zodanig dat er de hele dag een plaatsje in de zon te vinden is. Bovendien is de tuin bijzonder fraai en redelijk onderhoudsarm aangelegd. De tuin is voorzien van een sproei installatie die aangesloten is op een grondwatervoorziening. De pomp hiervan bevindt zich in de garage. Voor degene die van het buitenleven houden is de overkapping tegen de keuken/kamer een ruimte waar het zomers lang genieten is.
Achter in de tuin is een tuinhuis aanwezig waar o.a. tuingereedschap in opgeborgen is.

Carport en garage
Aan de woning zit een garage die over het gehele oppervlakte voorzien is van een verdieping. De elektrische bedienbare overheaddeur is van goede kwaliteit. Achter de garage zit een ‘hobbyruimte’ en voor de garage is een royale carport aanwezig. De oprit daarvoor is groot genoeg om enkele auto’s te kunnen stallen.

Ligging
De ligging van deze woning is bijzonder fraai te noemen. Op een steenworp afstand van het centrum van Bladel een vrijstaande woning met een grote prachtig aangelegde achtertuin. Alle voorzieningen zoals winkels, terrassen, apotheek en bushalte liggen op loopafstand.

Kenmerken:
 Bijzonder goed onderhouden woning.
 Woning in 2012 voorzien van een volledig nieuw dak incl. nieuwe dakpannen.
 Fraaie aangelegde grote achtertuin.
 Hele pand (m.u.v. de garagedeur) heeft kunststof kozijnen.
 Rolluiken aanwezig.
 Dubbel glas, dak- en muurisolatie.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!