Helaas, dit pand is verkocht

5531 BL Bladel

Brochure

Omschrijving

Vrijstaande woning met grote praktijkruimte c.q. separate woning.

Algemeen

Aan de Bleijenhoek in Bladel ligt deze karakteristieke woning uit 1940, welke in 1960 en 1996 gedeeltelijk vernieuwd is. Het bijzonder is dat achter de woning een voormalige praktijkruimte is die nu in gebruik is als 2e woning en natuurlijk overloopt in de zeer grote tuin van dit perceel met maar liefst 1305 m².

Deze woning met bijgebouw heeft diverse mogelijkheden:
1. Wonen met mantelzorgwoning.
2. Wonen met verhuur 2e woning/bijgebouw.
3. Wonen met praktijkruimte (bedrijfsmatige activiteiten toegestaan).
4. Bestaande woning uitbreiden met 115 m² als de voormalige praktijkruimte zou worden afgebroken.

WOONHUIS
Begane grond
Via de voordeur komen we in de hal die toegang geeft tot de slaapkamer beneden, de woonkamer, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. De vloer is voorzien van tegels, de wanden van stucwerk en de plafonds van plafondpanelen.
Slaapkamer: de beneden slaapkamer is groot en heeft veel lichtinval. De wanden zijn van stucwerk, de plafond van panelen en op de vloer ligt zeil. Er is een inbouwkast aanwezig.

Woonkamer: een flinke raampartij zorgt hier voor veel lichtinval. In de woonkamer is een aansluiting voor een kachel en de wanden en plafond zijn van stucwerk resp. panelen.

Keuken: aansluitend aan de woonkamer is een open keuken. In deze eiken keuken is beperkt apparatuur aanwezig zoals een elektrische kookplaat, oven en afzuigkap.

Kelder: vanuit de keuken is direct toegang tot een grote diepe manshoge plafond hoog betegelde kelder.
Tussen de keuken/woonkamer en achterdeur is een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken is ook toegang tot de badkamer en cv-ruimte.

Badkamer: de badkamer is voorzien van een ligbad, douche en toilet. Deze ruimte is plafond hoog betegeld. Er is zowel natuurlijke als mechanische ontluchting aanwezig.

Serre: voordat je de woning aan de achterzijde betreedt kom je in een overkapping die tegen de woning is gezet. Deze ruimte is te gebruiken voor diverse doeleinden en eveneens voorzien van een tegelvloer.

1e verdieping
Via de trap komen we in de hal van de 1e verdieping. Vanuit deze hal hebben we toegang tot 3 slaapkamers. Deze slaapkamers zijn voorzien van kunststof schroten tegen het plafond, gestucte wanden en op de vloer ligt zeil. De grootste kamer is ontstaand door het samenvoegen van twee slaapkamers. Enkele kamers hebben een inbouwkast.

2e verdieping
Via een vlizotrap kom je op de geïsoleerde zolder. Het realiseren van een vast trap behoort zeker tot de mogelijkheden.

VOORMALIGE PRAKTIJKRUIMTE
De voormalige verloskundige praktijk achter de woning is omgebouwd tot 2e woning waar de eigenaar zelf woont. Deze woning heeft alle ruimtes op de begane grond. Deze woning is eveneens voorzien van een eigen cv-ketel, gas-, water- en lichtmeter en huisnummer (Bleijenhoek 49D).
Via de entree kom je in de hal die toegang geeft tot 2 slaapkamers en de hal naar de woonkamer/keuken. Het 2e deel van de hal geeft toegang tot de twee andere slaapkamers, de badkamer en tot een bergruimte.

Woonkamer/keuken: De woonkamer is voorzien van laminaat, gestucte wanden en plafond panelen. In het hele gebouw is een lichtstraat aanwezig. Er is een aansluiting voor een houtkachel. De eiken keuken is geïntegreerd in deze ruimte en voorzien van een combimagnetron, inductie kookplaat en afzuigkap en voldoende boven- en onderkasten.
Kenmerken voor de woonkamer is de grote schuifpui in de woning, waardoor je de woonkamer en de achterliggende tuin kunt combineren. Achter de woonkamer is een grote overkapping aanwezig.

Slaapkamer 1-2-3-4: alle slaapkamers zijn voorzien van gestucte wanden, plafondpanelen en laminaat. Op een van de kamers is een grote inbouwkast aanwezig. Typerend is een royale lichtinval op alle kamers.

Wasruimte: een royale bergruimte met o.a. aansluiting van wasmachine en droger en een wastafel.

Badkamer: een grote badkamer met douche, bad, wastafel, toilet en design radiator. Deze ruimte is plafond hoog betegeld en voorzien van natuurlijke ventilatie.

Tuin
het totale perceel van 1305m² ligt grotendeels achter de voormalige praktijkruimte. De tuin is in vele delen opgedeeld en voorzien van fruitbomen, vijvers, diverse tuinhuisjes, kassen en speeltoestellen. In de hele tuin zijn aftappunten voor zowel grondwatervoorziening als leidingwater. In de hele tuin is op ca. 80 cm diepte een pijp aanwezig met daarin o.a. grondwater, leidingwater, elektra, telefoonkabel en antennekabel. Tevens zijn op vele plaatsen automatische sproeiers in de tuin geïnstalleerd. Bijzonder is de aanwezigheid in de tuin van een sauna met douchecabine, dompelbad in een ruimte met warm en koud stromend water. De tuin is rondom voorzien van zowel lage verlichting als een viertal hoge lantaarns.

Ligging
De woning ligt mooi gesitueerd aan de rand van het dorp aan een mooi weg. De afstand tot het centrum is minimaal, waardoor alle voorzieningen op loopafstand aanwezig zijn.

Kenmerken:
 De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
 Isolatie van dak, vloer en bovenverdieping nummer 49 en dakisolatie nummer 49D.Voldoende mogelijkheid voor parkeren op eigen terrein.
 De inrit in gezamenlijk gebruik met de eigenaren van nummer 49a.
 Een zeer groot perceel op loopafstand van het centrum van Bladel.
 De platte daken zijn in 2005 volledig vernieuwd.
 De woning met nummer 49 heeft in 2005 een gevelreiniging gehad en is opnieuw gevoegd.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!