Helaas, dit pand is verkocht

5531 AV Bladel

Brochure

Omschrijving

Ruime uitgebouwde halfvrijstaande woning tegen het centrum van Bladel.

Algemeen
Deze 2 kapper staat op loopafstand (ca. 400 m) van het levendige centrum van Bladel en alle voorzieningen. Deze woning ligt op een kavel van 324 m² met een mooie achtertuin en is zowel op de begane grond als verdieping royaal uitgebouwd.

Begane grond
Via de voordeur kom je in de hal die toegang geeft tot de trap naar de 1e verdieping, meterkast, kelderkast, toilet en woonkamer. Nagenoeg de gehele benedenverdieping heeft dezelfde tegelvloer met vloerverwarming. De wanden en plafond zijn grotendeels gestuct.

Toilet: het toilet heeft een hangend toilet, fonteintje, natuurlijke ontluchting en is plafondhoog betegeld.
Kelderkast: een volledig betegelde kelderkast met veel opbergruimte.

Meterkast: de meterkast is gemoderniseerd en heeft voldoende groepen en vanzelfsprekend slimme meters.

Woonkamer: de L-vormige woonkamer is royaal en heeft met zijn grote raampartij aan de voorkant veel lichtinval. De tegelvloer is hier, zoals al eerder beschreven, voorzien van vloerverwarming. De wanden zijn voorzien van gedeeltelijk stucwerk en een klein gedeelte schoonmetselwerk. Vanuit de kamer kun je door naar de halfopen keuken en via een schuifpui naar de aangebouwde kamer. In de woonkamer is een gestucte schouw met ingebouwde gaskachel (Barbas) aanwezig.

Keuken: hier is een hoekkeuken geïnstalleerd met o.a. een koelkast, vrieskast, kookplaat halogeen/elektrisch, afzuigkap. De wanden zijn gedeeltelijk betegeld c.q. gestuct. (zie foto: art impression te realiseren keuken)

Tuinkamer/aanbouw: achter de kamer is een grote uitbouw aanwezig wat de benedenverdieping erg royaal maakt. Deze ruimte is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming, gedeeltelijk gestucte/behangen wanden en een panelen plafond.
1e verdieping

Via de trap kom je op de overloop van de 1e verdieping welke toegang geeft tot de 2 slaapkamers en de badkamer. Op de overloop is ook de vlizotrap naar de 2e verdieping aanwezig.

Slaapkamer 1-2: deze slaapkamers zijn beiden royaal en identiek afgewerkt met laminaat en gestucte wanden. Veel lichtinval is kenmerkend voor deze kamers.

Slaapkamer 3: de derde slaapkamer is onlangs aangebouwd en op dit moment nagenoeg volledig afgewerkt. De koper kan hier dus nog een eigen laatste invulling aan geven. De slaapkamer is te bereiken via een tussenkamer die perfect kan dienen als inloopkast. Een grote kast met schuifwanden is hier aanwezig.
Met de recente aanbouw is er sprake van een zeer ruime 1e verdieping.

Badkamer: deze is plafondhoog betegeld en voorzien van een douche, bad, wastafel, toilet, designradiator en zowel natuurlijke als mechanische ontluchting.

2e verdieping
Via een vlizotrap kom je op de 2e verdieping die in twee gedeeltes is opgedeeld. Alles bij elkaar is er sprake van een flinke bergzolder. Hier is ook de cv-ketel NEFIT Ecoline aanwezig.

Tuin
De tuin geeft veel privacy en heeft een mooie natuurlijk afscheiding. De ligging zorgt dat er voldoende van de zon genoten kan worden in deze tuin. In de tuin is een extra berging aanwezig voor het tuingereedschap. Ook is er grondwater beschikbaar.

Garage
Voor de garage is een lange oprit aanwezig, waar meerdere auto’s geparkeerd kunnen worden. De garage is geheel in spouw uitgevoerd, voorzien van een tegelvloer en door een tussenwand in twee gedeeltes verdeeld. In het achterste gedeelte zit de aansluiting voor de wasmachine en droger. Over de hele garage is een ruime zolderverdieping aanwezig.

Ligging
Zoals eerder aangegeven is de ligging van dit pand t.o.v. het centrum en alle voorzieningen perfect te noemen. Maar ook het busstation en sportpark liggen op korte afstand van deze woning.

Kenmerken:
 De woning is voorzien van dubbele beglazing.
 Perfecte ligging t.o.v. het centrum en alle voorzieningen.
 Royaal uitgebouwde benedenverdieping.
 Bovenverdieping onlangs uitgebreid met een extra kamer.
 Garage met volledige bovenverdieping.
 Tuin met veel privacy.
 Diverse rolluiken aanwezig.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!