Helaas, dit pand is verkocht

5529 AP Casteren

Omschrijving

Deze uitgebouwde halfvrijstaande woning uit 1971 ligt op een perceel van 300 m2 grond te Casteren.

Algemeen

De tuin op het zuidwesten zorgt dat er altijd een plekje in de zon is, maar met de aanwezige overkapping/carport kan men altijd in de schaduw mocht dat gewenst zijn. De afwerking is goed en de woning is goed onderhouden.

Begane grond

Via de hal kom je de woning binnen. Vanuit de Hal is er toegang tot de woonkamer, toilet, meterkast (7 groepen) en de trap naar de 1e verdieping. De hal is afgewerkt met een kurkvloer, stucwerk en schrotenplafond.

In de woonkamer (ca. 30 m2) zijn de wanden van stucwerk met een balkenplafond en een vloer van kurk. De kamer heeft dubbelgals en aan de achterzijde kunststof kozijnen. De kamer staat in open verbinding met de keuken. De keuken heeft een hoekopstelling, heeft voldoende bovenkastjes. In de keuken is een koelkast, elektrische kookplaat, combimagnetron en vaatwasser (2016) aanwezig. In de kamer is verder nog een kleine provisiekast aanwezig.

Verder naar achteren komen we in de bijkeuken met vloertegels en halfhoog betegeld. In deze ruimte is door de vorige bewoner een douche gecreëerd. In deze ruimte is ook de aansluiting voor de wasmachine en droger. In de bijkeuken bevindt zich het 2e toilet op de begane grond.

1e verdieping

Via de trap komen we op de 1e verdieping. De hal geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vast trap naar de 2e verdieping. De drie slaapkamers variëren van afmetingen en zijn allen voorzien van gestucte wanden en een schroten plafond. Op de bovenverdieping is enkel glas aanwezig.

De badkamer is eenvoudig met een vaste wastafel en douche met mengkraan. Deze ruimte is plafond hoog betegeld.

2e verdieping

Via een vast trap komen we op de 2e verdieping die bestaat uit twee delen. Het voorste gedeelte is in gebruik als bergzolder/opslagruimte. Hier hangt ook de cv-ketel van 2011. Het achterste gedeelte is een complete 4e slaapkamer met een dakkapel en opbergruimte achter schuifwanden onder de dak schuinte.

Garage/carport/tuin

Als je achterom komt, sta je allereerst in een carport c.q. overkapt gedeelte van de achtertuin. Daarachter ligt de garage (ca. 20 m2) die compleet gebruikt is voor opslag en hobbydoeleinden. De achtertuin is volledig in het hard gelegd. De achtertuin is ommuurd en goed onderhouden. De voortuin is aangeplant en ook de inrit ligt netjes verzorgd in klinkers.

Kenmerken:

Direct te aanvaarden.
Cv-ketel van 2011.
Goed onderhouden woning met materialen uit 1971.
Dakisolatie
Mooie rechte kavel met veel privacy in de tuin.
Zonnige achtertuin.
De woning ligt niet direct aan straat, maar achter een mooie groenvoorziening.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!