Helaas, dit pand is verkocht

5094 EA Lage Mierde

Brochure

Omschrijving

Luxe afgewerkte, halfvrijstaande woning gelegen op 524 M² op korte afstand van Tilburg.

Algemeen
Deze halfvrijstaande woning is in 2006 grotendeels gemoderniseerd. De woning ligt op een kavel van maar liefst 524 m² tegen het centrum van Lage Mierde, dus op korte rijafstand van Tilburg en omgeving. De woning is volledig geïsoleerd, voorzien van zonnepanelen (opbrengst ca. 4800 KWh), alarm, computergestuurde regeninstallatie op grondwater en airco op alle slaapkamers

Begane grond
Via de fraai aangelegde voortuin kom je bij de voordeur en vervolgens in de hal van de woning. Deze geeft toegang naar de woonkamer en de trap naar de 1e verdieping. Ook de meterkast (11 groepen, 3 aardlekschakelaars, kracht voor inductie) is in de hal aanwezig.

Toilet: het hangende toilet hangt in een royale ruimte en is voorzien van een fonteintje en automatische verlichting.

Kelderkast: er is een ruime kelderkast (3 treden diep) bereikbaar vanuit de woonkamer.

Woonkamer: een mooie lichte ruimte met uitzicht op de goed onderhouden voor- en achtertuin. De L-kamer biedt meer dan voldoende ruimte voor een zit- en eetgedeelte. De vloer van de gehele benedenverdieping is voorzien van dezelfde tegels met vloerverwarming (4-5 groepen). De wanden en plafond zijn strak gestukt en voorzien van dimbare spotjes. De woonkamer heeft tevens een aansluiting voor een houtkachel. De huidige houtkachel is ter overname. Vanuit de woonkamer heb je direct toegang tot de tuin.

Keuken: in een open verbinding met de woonkamer is er een aparte keuken. De L-keuken heeft meer dan voldoende kastruimte en het raam aan de achterkant geeft mooi zicht op de achtertuin. Qua apparatuur is de keuken goed uitgerust met een oven, vaatwasser, koel- en vrieskast, inductiekookplaat en afzuigkap. In het gestukte plafond zijn inbouwspotjes aangebracht.

Wasruimte: fijn is dat er aan de keuken een aparte ruimte is waar de wasmachine en droger staan opgesteld.

1e verdieping
Via een houten trap kom je op overloop van de 1e verdieping, welke toegang geeft tot de drie slaapkamers, badkamer en toegang tot de 2e verdieping. Hier hangt ook een bedieningspaneel voor de airco.

Slaapkamer 1-2-3: de drie slaapkamers zijn qua afmeting verschillende, maar de afwerking is vergelijkbaar. De wanden en plafonds zijn strak gestukt en op de vloer ligt laminaat, afgewerkt met een hoge plint. Ieder kamer heeft een raam met vast hor. Een enkele kamer heeft een vaste inbouwkast. De wand tussen de twee slaapkamers aan de linkerzijde van het huis is door de huidige bewoner geplaatst. Dat maakt dat van beide kamers op een eenvoudige wijze één zeer grote slaapkamer gemaakt kan worden. Alle slaapkamers zijn voorzien van airco.

Badkamer: deze nette ruimte bevat een hangend toilet, bad/douche en een dubbele wastafel in een badmeubel. Er is zowel natuurlijke als mechanische ventilatie.

2e verdieping
Via een vlizotrap kom je op de 2e verdieping die in gebruik is als bergzolder. Hier staat de cv-ketel (Remeha Quinta 28c) opgesteld en liggen de leidingen van de airco die naar de slaapkamers gaan. Verder is de vloer voorzien van novilon, is er een Velux dakraam aanwezig en is de zolder door de huidige eigenaar na geïsoleerd met steenwol.

Buitengebeuren
Tuin: zowel de voor- als achtertuin zijn fraai aangelegd en goed onderhouden. Via de zijkant van de woning kun je naar de garage/berging rijden die zich achter in de tuin bevindt.

Carport: langs het huis is een royale carport gerealiseerd. Deze is aan de straatzijde afsluitbaar met een op afstand bedienbare overheaddeur.

Garage: achter in de tuin is een garage/berging in hout uitgevoerd en met pannen gedekt. Deze dubbelwandige
garage/berging heeft ruimte voor een auto en daarnaast een royale berging/werkplaats. Een ideale ruimte voor iedere DHZ-er. Hier bevindt zich ook de pomp (ter overname) van het grondwater.

Kenmerken:
 De woning is voorzien van een volledig isolatiepakket
 HR ++ glas
 Spouwisolatie
 Dakisolatie (steenwol)
 Vloerisolatie (10 cm tempex en 10 cm pur-platen)
 Kunststof kozijnen (draai/kiep)
 Vloerverwarming begane grond (4-5 groepen)
 Computergestuurde beregeningsinstallatie op grondwater
 Alarminstallatie
 Airco op alle slaapkamers
 Zonnepanelen (ca. 4800 KWh per jaar)


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!