Helaas, dit pand is verkocht

5541 BC Reusel

Brochure

Omschrijving

Een pand met mogelijkheden op een zeer grote kavel.

Een pand met mogelijkheden
1. Klusser: het pand heeft een enorme ruimte, grote mogelijkheden, maar er moet het nodige aan gebeuren. Zowel binnen als buiten. Bent u klusser en niet bang om aan te pakken, dan is dit pand voor u ideaal. Voor een lage prijs krijgt u veel ruimte op een zeer groot perceel in het centrum van Reusel met alle voorzieningen op loopafstand.
2. ZZP-er: als u zzp-er bent met een beroep of bedrijf aan huis dan is de grote bedrijfsruimte op het perceel ideaal voor het opslaan van materialen en het stallen van vervoer. In het pand is meer dan voldoende ruimte om op een door u gewenste plaats een kantoorruimte te creëren.
3. Mantelzorg: als u de mogelijkheid wilt hebben om bij uw woning de mantelzorg voor een naaste op u te nemen, dan is dit pand daar zeker op ingericht. Er is een royale aanbouw aan de woning waar mantelzorg verleend kan worden en de verzorgde verder zelfstandig kan wonen. Die zelfstandigheid wordt vergroot door de winkels die op loopafstand (350 meter) aanwezig zijn.
4. B&B: misschien is dit niet het eerste waar u aan denkt, maar voor het pand zijn verbouwplannen incl. ontheffing aanwezig om op dit perceel in de bestaande gebouwen een Bed & Breakfast accommodatie te creëren. Zie hiervoor bijgevoegde concepttekeningen. Gasten ontvangen die hun B&B locatie hebben aan een autoluwe straat, op loopafstand van diverse mooie horecagelegenheden en met de fiets erop uit kunnen in de prachtige omgeving van de Nederlandse en Belgische Kempen.

Voor een mooi bedrag koopt u een woning met maar liefst 650 m3 inhoud op een perceel van 1325 m2. Het karakteristieke pand ligt aan een volledig gerenoveerde straat die is ingericht als fietsstraat. In deze straat is verkeer van personenwagens toegestaan met een snelheid van 30 km, maar voor vrachtverkeer verboden terrein. Dit komt de rust op deze locatie zeer ten goede.

Bovendien liggen de voorzieningen op loopafstand (ca. 350 meter) van dit pand. Alle voorzieningen in de woning zijn aanwezig op de begane grond, zodat u in deze woning oud kunt worden en er sprake is van een levensloopbestendige woning.

Een globale beschrijving van de woning:

Begane grond
Entree: met ruime hal en toegang tot slaap-/werkkamer, kelder en trap naar 1e verdieping.
Geheel betegelde, zeer ruime proviand kelder (stahoogte 1.60m).

Kamer: Ruime L-vormige woonkamer met travertin tegelvloer, stucwerk wanden, houten plafond, natuurstenen vensterbanken, schouw met inbouwkachel.

Keuken: een verhoogde woonkeuken met open verbinding naar de woonkamer. Travertin tegelvloer, betegelde wanden en lichte kunststof inrichting in hoekopstelling, voorzien van diverse apparatuur.

Bijkeuken: Geheel betegelde bijkeuken met vloerverwarming en aansluiting voor wasmachine, c.v.-ketel, wastafel en geheel betegeld toilet met wandcloset en fonteintje.

Mantelzorgwoning: Vanuit de bijkeuken is er toegang tot aparte laagbouw woonunit met eigen entree. Ruime woonkamer met tegelvloer, stucwerk wanden en houten plafond. Open keuken met kunststof inrichting en geiser, aansluiting voor wasmachine. Geheel betegelde badkamer met douche, wastafel, designradiator en toilet. En natuurlijk is er een slaapkamer aanwezig.

Eerste verdieping: Via de overloop hebben we toegang tot 4 royale slaapkamers, allen met laminaatvloer en 2 met een kastenwand. 1 slaapkamer heeft een toegangsdeur tot het platte dak. Ruime geheel betegelde badkamer met 2e toilet, ligbad, douchecabine en vaste wastafel in meubel.

Tweede verdieping: Middels vaste trap te bereiken grote zolderverdieping met verwarming en mogelijkheid voor twee slaapkamers of hobbyruimte met voldoende stahoogte.

Tuin: Veel ruimte rond het pand. De tuinen zijn enigszins verwaarloost. Zonder al te veel moeite is de tuin weer netjes te maken, waardoor de volop privacy biedende tuin weer zijn oude karakter terugkrijgt. Verlichting en beregeningsinstallatie zijn aanwezig.

Garage: Een garage van ca. 22 m2 is aanwezig voor het stallen van de auto.

Bijgebouwen: bedrijfsruimte van ca. 200 m2, welke in spouw is uitgevoerd, deels voorzien van zolderruimte (ca. 65m2 ) te bereiken middels een vaste trap. Een deel van de werkruimte is ingedeeld als kantoorruimte (ca. 40m2 ).

Opmerking:
De koper moet rekening houden met achterstallige onderhoudswerkzaamheden in en rond de woning.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!