Helaas, dit pand is verkocht

5561 AL Riethoven

Brochure

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met garage/berging, erf en tuin gelegen op 1.070 m2 aan de Gildestraat 19 te Riethoven.

Vrijstaand woonhuis met garage/berging, erf en tuin gelegen op 1.070 m2 aan de Gildestraat 19 te Riethoven. Het woonhuis ligt nabij bossen, nabij het centrum van de Gemeente aan uitvalsweg richting snelwegen.

Begane grond:

Via de ruime hal/entree met meterkast (5 groepen met aardlekschakelaar), kelderingang, garderobe, trapopgang naar de 1e verdieping, woonkamer toegang heeft u toegang tot de keuken. De keuken heeft een dubbele RVS spoelbak, koelkast, afzuigkap en voldoende kastruimte. Vervolgens komt u in de bijkeuken met hierin het gastentoilet, de doucheruimte met aansluitingen wasmachine en droger. De doucheruimte heeft een inloopdouche en een vaste wastafel. In de doucheruimte hangt teven de Cv-installatie en de boiler (NEFIT Ecomline HR). Teruggekeerd in de keuken/hal kunt u vervolgens de woonkamer bereiken. De woonkamer heeft aan de voorzijde een erker en heeft voldoende lichtinval (doorzonkamer).

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal/entree gaan we via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop bevinden zich 2 slaapkamers (mogelijkheid tot het realiseren van een 3e slaapkamer) en de badkamer. Deze is uitgevoerd met een ligbad, toilet en vaste wastafel.

2e verdieping:

Via een vlizotrap kunt u de ruime bergzolder bereiken.

Buitengebeuren:

Volledig omheinde achtertuin bestaande uit natuurlijke erfafscheiding in combinatie met muren en gaas. De tuin is ingericht met borders, gazon en vaste planten. In de achtertuin staat een vrijstaande garage/berging met vaste trap naar de zolderruimte boven de garage/berging. Het woonhuis en de garage/berging zijn met elkaar verbonden door middel van een overkapping welke ook deels achter het woonhuis is gebouwd. Aan de voorzijde van deze overkapping is een loopdeur alsmede een garagedeur gemonteerd waarbij de ruimte tussen garagedeur/loopdeur de functie heeft van een carport. Verder beschikt de woning over voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, inrit voor meerdere auto’s.

Algemeen:

- De woning ligt nabij de bossen en nabij het centrum van de Gemeente Riethoven.
- De woning is deels geïsoleerd (dakisolatie).
- Dubbele beglazing in het grootste deel van de woning.
- Elektrisch bedienbare rolluiken in de woonkamer en keuken.
- Overkapping/terrasoverkapping tussen garage en woonhuis.
- Eigen oprit voor meerdere auto’s.
- Loopdeur naar achtertuin.
- Achtertuin is Zuid gelegen.
- Grondwaterput aanwezig
- Voorlopig energielabel ‘F’.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!