Helaas, dit pand is verkocht

5561 BE Riethoven

Omschrijving

Ruim halfvrijstaand woonhuis met garage gelegen op 239 m² aan de Voorthof 23 in Riethoven.

Prachtig ruim halfvrijstaand woonhuis met garage gelegen op 239 m2 aan de Voorthof 23 te Riethoven. De woning is modern, instapklaar en met hoogwaardige materialen afgewerkt. De woning ligt in het centrum van de Gemeente Riethoven, in een rustige jonge buurt aan een doodlopende straat.

Indeling:
Begane grond:

Via de hal/entree met meterkast (11 groepen en aardlekschakelaars), gastentoilet met fonteintje, vaste trap naar de 1e verdieping heeft u toegang tot de woonkamer. Ruime woonkamer met een trapkast/kelder, open haard, dubbele openslaande tuindeuren, voldoende lichtinval en een open verbinding naar de keuken. De keuken heeft een inductie kookplaat, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast, combimagnetron en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met een extra keukenblok, toegang tot de aanpandige garage en toegang tot de achtertuin. De garage is uitgevoerd met een elektrische afstand bedienbare sectionaaldeur en tevens bevindt zich in de garage de vloerverwarmingsunit.

1e verdieping:
Teruggekeerd in de hal/entree gaan we via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 2 slaapkamers, een separaat toilet, een extra bergkast, een vaste trap naar de 2e verdieping en een badkamer met ligbad, douchecabine, vaste wastafel, bidet, designradiator en zowel natuurlijke als mechanische ventilatie. Één van de slaapkamers heeft een dubbele op maat gemaakte inloopkast en beide slaapkamers hebben voldoende natuurlijk lichtinval.

2e verdieping:
Via een vaste trap komt u op de 2e verdieping. Hier bevindt zich een grote hobby-/bergzolder met dakkapel. Op de 2e verdieping zijn de ventilatie unit, de Cv-installatie (Nefit Proline HRC 24cw4 2009) en de aansluitingen wasmachine en droger gehuisvest. Op deze verdieping kunnen een drietal extra slaapkamers worden gerealiseerd.

Buitengebeuren:
Volledig omheinde achtertuin met tuinhuisje, sierbestrating en vaste planten. De achtertuin kunt u via de achterdeur, openslaande tuindeuren en een vrije achterom bereiken. De voortuin heeft een natuurlijk erfafscheiding, vaste planten en sierbestrating. De woning heeft verder een eigen oprit met sierbestrating.

Algemeen:
- HR++-beglazing in de gehele woning.
- Volledig geïsoleerd.
- Vloerverwarming begane grond (garage, woonkamer, keuken, bijkeuken, hal en toilet).
- Vloerverwarming 1e verdieping (badkamer en toilet).
- Glas in lood accenten in de woonkamer.
- Eiken houten vloer in woonkamer, keuken en hal.
- Close-in boiler in keuken en bijkeuken.
- Extra aansluitingen wasmachine en droger in de garage en op de 1e verdieping in de bergkast.
- De woning is afgewerkt met hoogwaardige materialen.
- Achtertuin is Zuid-West gelegen.
- Eigen oprit.
- Buitenkraantje in de achtertuin.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!