Helaas, dit pand is verkocht

5563 AS Westerhoven

Brochure

Omschrijving

Tweekapper met berging gelegen op maar liefst 370 m2 aan de Beukenlaan 9 te Westerhoven.

Tweekapper met berging gelegen op maar liefst 370 m² aan de Beukenlaan 9 te Westerhoven. Deze tweekapper ligt aan de enige ‘laan’ in Westerhoven, in een kindvriendelijke buurt, nabij scholen, in een bosrijke omgeving en op loopafstand van het centrum.

Indeling:

Begane grond:

Via de hal/entree met meterkast (4 groepen en aardlekschakelaar), gastentoilet (met fonteintje), trapopgang naar 1e verdieping en een trapkast komt u in de keuken. De keuken is eenvoudig van uitvoering en heeft een RVS spoelbak, 4-pits gasstel, afzuigkap en voldoende kastruimte. In de keuken zitten de aansluitingen wasmachine en droger. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de woonkamer. Woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval (doorzonkamer) en heeft een houtkachel. Vanuit de keuken is tevens de achtertuin bereikbaar.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal/entree gaan we via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 3 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, vaste wastafel en natuurlijke ventilatie. De slaapkamers hebben allen voldoende lichtinval.

2e verdieping:

Via een vlizotrap gaat u naar de 2e verdieping en komt u op de ruime bergzolder, hier bevindt zich de Cv-installatie (NEFIT Trendline HRC 25, 2015).

Buitengebeuren:

Volledig omheinde achtertuin met afsluitbare poort. In de achtertuin bevindt zich een losstaande berging met eventuele mogelijkheden voor het realiseren van een garage. De achtertuin is zuid gelegen en heeft verrassend veel diepte. Verder heeft de tweekapper een vrije achterom met oprit voor meerdere auto’s. De voor- en achtertuin zijn eenvoudig van inrichting doch netjes van uitvoer/onderhoud.

Algemeen:

- Volledig voorzien van dubbele beglazing.
- Spouwmuurisolatie toegepast.
- Dak is van binnenuit geïsoleerd.
- Achtertuin is zuid gelegen.

Kortom een zeer interessant geprijsde tweekapper met mogelijkheden, welke u zeker gezien moet hebben.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!