Helaas, dit pand is verkocht

5527 AA Hapert

Brochure

Omschrijving

Ruim opgezet landhuis dat beschikt over fijne leefruimten, welke bijna allen contact hebben met de privacy biedende tuin. Geheel is gelegen in een rustige en ruim opgezette wijk.

Super ruim landhuis (1100 m3) met mogelijkheid om beneden te slapen en om wonen en werken te combineren.
IDEAAL PAND VOOR DIEGENE DIE RUST, VEEL RUIMTE EN PRIVACY ZOEKT!

Begane grond: riante hal met een marmeren vloer (Perlato) met vloerverwarming welke doorloopt in de living en een fraaie licht eikenhouten trap. Betegeld toilet met fonteintje. Sfeervolle living (circa 48 m2) met fraai stucwerk plafond, glad gestuukte wanden, schouw met marmeren blad en schuifpui naar het deels overdekte terras. Lees-/computer kamer met eveneens schuifpui naar het terras.

Hal: Tweede centraal gelegen hal met toegang tot verschillende vertrekken zoals badkamer 1, de wasruimte en de provisiekast.

Keuken: Aan de achterzijde is de woonkeuken gesitueerd met een fraaie parket vloer met vloerverwarming, schuifpui en een moderne luxe hoogglans keukeninrichting (2006) met veel kastruimte. De keuken heeft een granieten keukenblad, een Boretti gasfornuis met 6 pitten, heteluchtoven en een wat kleinere conventionele oven met daarboven een afzuigkap, 2 koelkasten, vaatwasser, vriezer en een close in boiler.

Badkamer: Betegelde 1e badkamer, in een lichte kleurstelling, met toilet, dubbele wastafel, douche en ligbad. Mooie speelkamer (of 2e werkkamer) aan de voorzijde gelegen met een tegelvloer en een grote raampartij en deur naar de oprit.

Garage: Inpandige garage met tegelvloer en openslaande deuren. Voor de garage is nog voldoende parkeerruimte.

Tuin: Rustig, achterin het huis gelegen werkkamer met deur naar de tuin. Onderhoudsvriendelijke tuin met achterom, gazon, prieeltje, tuinhuis en deels overdekt terras.

1e verdieping: Vide met aan de voorzijde een dakkapel en een bergkast met daarin de c.v. installatie en boiler. Op deze verdieping zijn 4 royale slaapkamers gesitueerd en de 2e badkamer welke is betegeld, vloerverwarming heeft, een wastafel, toilet, douche en ligbad.

Het plafond van de ouderslaapkamer is open tot aan de nok, desgewenst kan deze ruimte nog in tweeën gesplitst worden of als atelier worden ingericht.

2e verdieping: Vaste trap. Deze verdieping is in gebruik als bergzolder.

Algemeen:

* Geheel is degelijk gebouwd en verkeert in een uitstekende staat van onderhoud.

* Volledig geïsoleerd en voorzien van hardhouten binnen- en buitenkozijnen.

* Fraaie marmeren vensterbanken.

* De buizen voor een centraal stofzuigsysteem zijn reeds ingebouwd.

* Super ruim landhuis (1100 m3) met mogelijkheid om beneden te slapen, te wonen en te werken.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!