Helaas, dit pand is verkocht

3920 Lommel

Brochure

Omschrijving

Prachtige villa op ruim perceel van 2.780 m2 in residentiële wijk met 4/5 slaapkamers.

Indeling:

Begane grond:

Via ruime entree/hal met garderobe, gastentoilet met urinoir en vaste wastafel, toegang tot inloopkast met separaat toilet en urinoir met vaste wastafel met ensuite ruime slaapkamer en badkamer met dubbele vaste wastafel, ligbad en douchecabine. De slaapkamer en badkamer hebben veel natuurlijk lichtinval. Teruggekeerd in de entree/hal komt u via een dubbele glazen deur in de living. De ruime living heeft veel natuurlijk lichtinval, een gashaard, dubbele openslaande tuindeuren naar achtertuin en een open verbinding naar de keuken. De keuken is uitgevoerd met een combi-oven, magnetron, 5-pits gasstel, afzuigkap, vaatwasser, dubbele vaste wastafel, koelkast en voldoende kastruimte. Vanuit de living is tevens een kantoorruimte met glazen deur bereikbaar. Terug in de keuken komt u in de bijkeuken met aansluitingen wasmachine en droger, extra keukenblok met kastruimte en gasstel. Ook kunt u vanuit de bijkeuken naar de achtertuin en naar de inpandige garage. In de ruime inpandige garage bevindt zich de meterkast en een extra ruimte met vloerverwarmingsunit en watermeter. Vanuit de garage is een separate technische ruimte met eveneens, vanuit deze ruimte, toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de entree/hal komt u via de open trap op de overloop/vide met garderobe en hieraan gelegen 3 slaapkamers, een badkamer, Cv-ruimte (Bulex HR 2013 met boiler 200 ltr) en een hobbyruimte/bar. De slaapkamers hebben veel natuurlijk lichtinval, één slaapkamer heeft een vaste wastafel. De badkamer heeft een vaste wastafel, douchecabine, urinoir en toilet en de hobbyruimte/bar heeft openslaande tuindeuren naar een balkon.De bovenverdieping heeft in totaal 4 balkons met sierhekwerk.

Buitengebeuren:

De achtertuin is N-W-gelegen, volledig omheind met tuinterras, prieeltje met vlonder, vijverpartij en diverse niveauverschillen. De tuin is volledig aangelegd met struiken, bomen, bosschages, graszoden en heeft sierbestrating. De voortuin van de villa is ruim met sierhekwerk en voldoende parkeergelegenheid. Vanuit de ruime oprit kunt u langs de garage naar de achtertuin (vrije achterom).

Algemeen:

Dak-, spouwmuur- en vloerisolatie (geen kruipruimte).

Geheel voorzien van aluminium ramen, kozijnen en deuren met dubbele beglazing en automatische screens aan de oost-zijde.

Vloerverwarming onder de volledige begane grond inclusief garage.

Inpandige garage met tegelvloer en elektrische sectionaaldeur.

Airconditioning op de 1e verdieping.

De villa is voorzien van alarminstallatie.

Volautomatische regeninstallatie in voor- en achtertuin.

Bouwjaar 1992.

Inhoud ca. 1.300 m3.

Perceeloppervlakte 2.780 m2.



Voor een interactieve plattegrond ga naar: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/visit/382/1155/gelijkvloers.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!