Helaas, dit pand is verkocht

5571 HC Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met garage gelegen op 622 m2 aan de Burg. Magneestraat 85 te Bergeijk. Gelegen in het centrum op loopafstand van alle voorzieningen.

Indeling:

Begane grond:

Via de overdekte entree komt u in de ruime hal met meterkast (10 groepen, krachtstroom en 2 aardlekschakelaars), gastentoilet (met fonteintje), trapopgang naar 1e verdieping, garderobe, toegang tot de badkamer, toegang tot de slaapkamer (12 m2) en toegang tot de woonkamer/living. De badkamer (5 m2) is voorzien van een ligbad met jetstream en douchegedeelte, designradiator en vaste wastafel in badmeubel. De woonkamer (28 m2) heeft veel natuurlijk lichtinval en een houtkachel. Vanuit de woonkamer komt u in de open keuken (10 m2) in hoekopstelling voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, spoelbak en voldoende kastruimte. Vanuit deze open keuken komt u in een achterportaal met toegang tot de bijkeuken/berging (4,5 m2) met aansluitingen wasmachine en droger alsmede uitstortgootsteen met warm/koud water en boiler.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal gaan we via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 3 slaapkamers (22 – 12,5 – 10 m2) met inbouwkasten onder kapschuinte en een separaat toilet met fonteintje. Op deze verdieping is tevens een berging/Cv-ruimte aanwezig met opstelling Cv-ketel (REMEHA Avanta 2013)

2e verdieping:

Via vlizotrap gaat u naar de 2e verdieping en komt u op de ruime bergzolder.

Buitengebeuren:

Volledig omheinde, aangelegde zij- en achtertuin met gazon, sierbestrating en vaste planten. De voortuin is aangelegd met gazon en vaste planten en heeft een grote oprit voor meerdere personenauto’s.

Algemeen:

- Nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Dak- en vloerisolatie toegepast.
- Vloerverwarming in woonkamer en keuken.
- Bitumineuze dakbedekking garage is 10 jaar geleden vernieuwd.
- Beregeningsinstallatie exclusief dompelpomp in voor- en achtertuin.
- Achtertuin is Oost gelegen.
- Prima ligging t.o.v. het centrum van het gezellige Bergeijk, nabij voorzieningen en winkels.
- De woning is geschikt voor alle leeftijden.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!