Helaas, dit pand is verkocht

5531 BJ Bladel

Brochure

Omschrijving

Zeer ruime en perfect afgewerkte vrijstaande woning op loopafstand van het centrum van Bladel.

Algemeen
Deze zeer ruime en perfect afgewerkt vrijstaande woning ligt op loopafstand van alle voorzieningen in het bruisende hart van Bladel. Deze woning heeft maar liefst 5 slaapkamers een tuinkamer, grote terrasoverkapping en een royale berging. De gebruikte materialen zijn van gedegen kwaliteit en bovendien is de woning instapklaar.

Begane grond
Via een voordeur met een fraaie hardstenen omlijsting kom je in de hal die toegang geeft tot de woonkamer, meterkast en de massief eiken trap naar de 1e verdieping. De wanden en plafonds zijn in de gehele woning voorzien van strak stucwerk, vaak uitgevoerd in twee kleuren. Op de gehele benedenverdieping ligt een massief eiken vloer.

Meterkast: een moderne meterkast met 11 groepen, 2 aardlekschakelaars en krachtstroom voor de inductiekookplaat.

Woonkamer: blikvanger in de woonkamer is de gaskachel ingebouwd in een natuurstenen schouw. Het plafond is strak gestukadoord en afgewerkt met sierlijsten. Bovendien zijn er dimbare inbouwspotjes aanwezig. De eiken vloer maakt de woonkamer compleet.

Keuken: de keuken is qua afwerking op de vloeren, plafond hetzelfde afgewerkt als de woonkamer, met ook hier dimbare spotjes. De keuken is voorzien van een vaatwasser (Miele). Een combimagnetron, koelkast van het merk Siemens en een inductiekookplaat van het merk Whirlpool. Naast het keukenblok is er een aparte kastenwand in dezelfde stijl met zeer veel bergruimte en een Siemens oven. Met veel lichtinval en de grote tafel kunnen we spreken van een echte leefkeuken (21 m²).

Tuinkamer: in het verlengde van de keuken is een tuinkamer gerealiseerd van ca. 16 m². Een prima ruimte voor kantoor aan huis. Deze ruimte heeft een aparte toegang zodat privé en zakelijk gescheiden kan worden. De grote raampartij zorgt voor veel lichtinval

Bijkeuken: ook in de bijkeuken is een kastenwand aanwezig in dezelfde stijl als de keuken. Hier is naast heel erg veel bergruimte ook een 2e koelkast en een uitstortbak aanwezig.

Toilet: in de bijkeuken bevindt zich het toilet. Deze is plafondhoog betegeld en voorzien van een hangend toilet en fonteintje. Tevens is er natuurlijke ventilatie aanwezig.

Overkapping: achter de woning is een royale (53 m²) overkapping gerealiseerd. Deze overkapping is in 2015 gerealiseerd en voorzien van een houtkachel met pizza-oven (ter overname), tv-aansluiting en spotjes in het plafond.

1e verdieping
Via de trap kom je op de overloop van de 1e verdieping. Deze geeft je toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer, het separate toilet en de open eiken trap naar de 2e verdieping.

Slaapkamer 1: deze kamer mag met recht ‘master bedroom’ genoemd worden, vanwege zijn grootte (21 m²). Verder is de kamer prima afgewerkt met stucwerk wanden en plafonds, een mooie laminaat vloer en ook hier voldoende ingebouwde en dimbare spotjes.

Slaapkamer 2-3: beide slaapkamers zijn qua omvang redelijk gelijk en meer dan ruim genoeg om van een volwaardige slaapkamer te spreken. De afwerking is vergelijkbaar met de eerdergenoemde slaapkamer.

Badkamer: de badkamer is ruim van opzet en is voorzien van een bad (met whirlpool), douche, wastafel ingebouwd in een badmeubel, design radiator. De vloer is voorzien van elektrisch bedienbare vloerverwarming.

Toilet: dit separate toilet is plafondhoog betegeld en voorzien van een hangend toilet.

2e verdieping
Via de vaste open trap kom je op de 2e verdieping. Deze ruimte is in drie gedeelten opgesplitst en afgewerkt met laminaat op de vloer. Het middengedeelte is voorzien van een aansluiting voor wasmachine en droger. Ook de cv-ketel (NEFIT Ecoline HR) hangt hier.

Slaapkamer 4-5: deze kamers zijn qua grootte ongeveer vergelijkbaar. De afwerking is overeenkomstig de eerdergenoemde ruimtes en er is lichtinval door een raam c.q. Velux dakraam. Een van de kamers heeft bergruimte onder de schuine kanten.

Tuin
De tuin ligt op het zuidwesten, dus voldoende zon in de tuin om van te genieten. Verder is er veel privacy.
Berging: achter in de tuin is een zeer royale in spouw uitgevoerde berging aanwezig (ca. 38 m²). Hier is een toilet aanwezig. De vloer is afgewerkt met tegels en er is gedeeltelijk een zolderverdieping aangebracht.

Ligging
De woning ligt op korte loopafstand van het bruisend hart van Bladel, waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Ook de uitvalswegen naar Eindhoven en Tilburg zijn vanuit deze locatie prima te noemen.

Kenmerken:
 De woning is voorzien van dubbele beglazing.
 Hardhouten kozijnen.
 Beide verdiepingen van beton.
 Volledig isolatiepakket (vloer, muur, dak)
 Perfecte ligging t.o.v. het centrum en alle voorzieningen.
 Royaal uitgebouwde benedenverdieping met tuinkamer en grote overkapping.
 Maar liefst 5 slaapkamers beschikbaar.
 Tuinkamer goed te gebruiken voor beroep/bedrijf aan huis.
 Tuin op het zuidwesten met veel privacy.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!