Helaas, dit pand is verkocht

5534 AG Netersel

Brochure

Omschrijving

Direct tegenover een basisschool gelegen tweekapper met garage, carport en 3 slaapkamers.

Deze 2-kapper met garage en carport ligt in het karakteristieke Netersel. Een woning met een ruime woonkamer met dubbele tuindeuren naar de fraaie tuin. De woning ligt op een kavel van 281 m² en direct tegenover een basisschool met naschoolse opvang.

Begane grond:
Hal, met garderobe, gestukte wanden en plafond met sierlijsten afgewerkt. De massief eiken vloer ligt op de gehele benedenverdieping.

Meterkast: moderne meterkast met 5 groepen, 2 aardlekschakelaars.

Toilet: de wanden zijn betegeld en verder is er een hangend toilet en een fonteintje aanwezig. Er is natuurlijke ventilatie.

Woonkamer: een L-vormige kamer met een fraai gestukt plafond met sierlijsten en rozetten. Gestukte wanden en een ook hier de massief eiken vloer in vaste breedtes. De schouw met open haard is blikvanger in de woonkamer. De dubbele tuindeuren naar de achtertuin verlengen de kamer.

Kelderkast: vanuit de woonkamer heb je toegang tot de kelderkast.

Keuken: in rechte opstelling keuken met o.a. een vaatwasser (Siemens), kookplaat (inductie ATAG), afzuigkap, rvs spoelbak met mengkraan. De wanden zijn voorzien van tegelwerk en het plafond is gestukt.

1e verdieping
Overloop: via de trap kom je op de overloop van de 1e verdieping. De massief eiken vloer is ook op deze verdieping aanwezig.

(Slaap)kamers 1-2: in verschillende afmetingen zijn er twee (slaap)kamers aanwezig. Een slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en op meerdere kamers is een rolluik aanwezig.

Badkamer: zeer modern en praktisch ingericht met fraai tegelwerk. Er is een ligbad en aparte inloopdouche met mengkraan aanwezig. Ook is er elektrische vloerverwarming, een hangend toilet, 2 design wastafels, hangkastjes, spiegelkast, dimbare inbouwspots en luidsprekers.

Kantoor/kleedkamer/babykamer: tevens is er een mooie ruimte die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Deze is ook voorzien van een inbouwkast en genoeg lichtinval.

Tweede verdieping:
De 2e verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Er zijn naast de voorzolder nog twee aparte ruimtes beschikbaar.
Slaapkamer 3: hier is een mooie royale slaapkamer beschikbaar met 2 Velux dakramen en opbergruimte onder de schuine kanten.

Wasruimte/technische ruimte: hier hangt de goed onderhouden CV ketel (Nefit Economic HR) en boiler. De vloer is betegeld en een Velux dakraam zorgt voor voldoende lichtinval. De aansluiting voor de wasmachine en droger zijn hier aangebracht. Verder is hier vooral bergruimte beschikbaar.

Buiten
Onderhoudsarme achtertuin, netjes afgewerkt met tegelwerk en gras. Tevens een zithoek onder een overkapping met tv aansluiting.

Garage: in spouw uitgevoerd met bergzolder en handige werkbanken en voldoende lichtinval.

Kenmerken:
 Prima onderhouden schilderwerk.
 Lood en zinkwerk in goede staat.
 Daken en ramen voorzien van isolatie.
 Alle paneel binnendeuren zijn met geprofileerde architraven, en in strak hoogglans wit afgewerkt.
 Bestrate oprit en schuifdeur
 Zonnige volop privacy biedende onderhoudsarme tuin.
 Zowel 1e als 2e verdieping betonnen verdiepingsvloer.

Kortom een prima afgewerkt en instapklare woning, een bezichtiging is zo aangevraagd.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!