Helaas, dit pand is verkocht

5561 AN Riethoven

Omschrijving

Fraai gelegen, karakteristiek vooroorlogs, vrijstaand gerenoveerd woonhuis op perceel van 1.035 m2 aan de Tonterstraat 42 te Riethoven.

Algemeen:

Deze woning heeft naast een mooie tuin diverse bijgebouwen en ligt op loopafstand van het centrum van kerkdorp Riethoven, Gemeente Bergeijk.

Indeling:

Begane grond:

Via de hal/entree met meterkast (12 groepen, krachtstroom en aardlekschakelaar) en een kantoor/slaapkamer (3,50 x 3,20 m) komt u in de woonkamer. De woonkamer (28 m2) heeft voldoende lichtinval en een kachelaansluiting. Vanuit de woonkamer is de kelder, met kelderkast, bereikbaar en is er een trapopgang naar de 1e verdieping. Aansluitend aan de woonkamer komt u in de ruime leefkeuken (5,40 x 4,00 m) met veel natuurlijk lichtinval en een hoog plafond. De keuken heeft verder openslaande tuindeuren naar overdekt terras en 2 velux dakramen. Deze leefkeuken is voorzien van een moderne hoekkeuken met 5-pitsgasstel, afzuigkap, elektrische oven, vaatwasser, koelkast, combi-magnetron, granieten blad, voldoende kastruimte en een werkelijk fantastisch uitzicht op de tuin. Aansluitend komt u in een halletje met hier een separaat toilet met fonteintje en een toegangsluik tot de bergzolder. Achter het eerder genoemd halletje ligt nog een bijkeuken (4,00 x 1,90 m) met aansluitingen wasmachine en droger, stortbak met warm- en koud water en de CV-installatie (NEFIT Econline HR, Excellent 2007).

1e verdieping:

Teruggekeerd in de woonkamer kunt u via vaste trap naar de 1e verdieping. Alvorens door te lopen naar de 1e verdieping komt u langs de zogenaamde opkamer. Deze kamer is omgebouwd tot badkamer (3,90 x 2,15 m) met ligbad, douchecabine en 2 vaste wastafels. Naast de overloop op de 1e verdieping treft u hier 4 slaapkamers (3,60 x 3,50 m – 3,90 x 3,50 – 3,70 x 2,20 – 3,10 x 2,70 m) aan en een ruim toilet met wastafel. Vanuit één van de slaapkamers is via een vlizotrap de bergzolder bereikbaar.


2e verdieping:

Via vlizotrap komt u op de bergzolder.


Buitengebeuren:

Royale tuin, Zuid-West gelegen met terrassen, gazon, vaste planten, bomen en sierbestrating. De achtertuin van het perceel is tevens via een brede afsluitbare poort te bereiken. In de achtertuin bevinden zich nog een drietal bijgebouwen, te weten een vrijstaande schuur/werkplaats (7,75 x 4,65 m) met houtkachel en een vaste trap naar een bergzolder, een carport (8,00 x 4,20 m) en een caravanstalling (7,30 x 3,25).

Algemeen:

- Fraai gelegen, karakteristiek vooroorlogs, vrijstaand woonhuis met fraaie achter en zij tuin.

- Oorspronkelijk bouwjaar 1935

- De woning is in 2007/2008 nagenoeg geheel gerenoveerd.

- De schuur is in 2009 (op)nieuw gebouwd.

- Ligging in rustige woonstraat direct aan landelijk gebied..

- Vloer- en dakisolatie alsmede gedeeltelijk isolerende beglazing (benedenverdieping)

- Authentieke paneeldeuren aanwezig.

- De hal, woonkamer, keuken en bijkeuken zijn voorzien van vloerverwarming.

- Achtertuin is Zuid-West gelegen.

- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

- Overdekt terras (7,50 x 3,70 m) met 2 lichtkoepels.

- Gunstig gelegen ten opzichte Eindhoven, Maxima Medisch Centrum, Eindhoven Airport en ASML.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!