Helaas, dit pand is verkocht

5529 AK Casteren

Brochure

Omschrijving

Prachtige authentieke langgevelboerderij uit 1923 gelegen op 9.964 m² in het centrum van Casteren met loods en diverse bijgebouwen.

Prachtige authentieke langgevelboerderij uit 1923 gelegen op 9.964 m² in het centrum van Casteren met loods en diverse bijgebouwen. De langgevelboerderij biedt de mogelijkheid om gesplitst te worden naar 2 woningen.

Indeling:

Woning:

Begane grond:

De hal geeft u toegang tot de slaapkamer en woonkamer. De slaapkamer welke voorzien is van glas in loodramen, inbouwspots en een tweetal inbouwkasten. Vanuit de slaapkamer is de opkamer met daglicht en inbouwkasten bereikbaar. Terugkerend in de slaapkamer heeft u tevens toegang tot de meterkast (12 groepen, krachtstroom en aardlekschakelaar). Vanuit de hal komt u in de ruime woonkamer met schouw en gaskachel. De woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval, glas in lood ramen, inbouwkast, toegang tot trapopgang naar eerste verdieping en toegang tot de keuken. De keuken welke geheel vernieuwd is in 2011 heeft veel natuurlijk lichtinval, natuurstenenvloer met vloerverwarming en is voorzien van voldoende boven en onderkasten, combi stoom/bakoven lucht oven, quooker, koelkast, vaatwasser, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken is de manshoge betegelde kelder bereikbaar, alsmede de bijkeuken. De bijkeuken heeft dezelfde natuurstenenvloer met vloerverwarming als de keuken, kastenwand met aansluitingen voor wasmachine, droger en cv-opstelling (Remeha Calenta 2015). De bijkeuken geeft tevens toegang tot het geheel betegelde gastentoilet met fonteintje, vrijhangend toilet en urinoir, geheel betegelde badkamer met inloop douche, bad, wastafel, kastruimte en natuurlijke ventilatie. Vanuit de badkamer heeft u toegang tot de saunaruimte. Terug in de bijkeuken kunt u naar de hobby/speelruimte welke vele mogelijkheden biedt. De authentieke houten draagbalk is prachtig in het zicht gelaten in deze ruimte. De ruimte is niet alleen te bereiken via de bijkeuken maar ook via een portaal. Dit portaal geeft toegang naar de voortuin en de praktijkruimte. Deze praktijkruimte heeft een systeemplafond, led verlichting en een aparte ruimte met een pantry, opbergruimte en een toilet met fonteintje.

1e verdieping:

Via de woonkamer heeft u toegang tot de vaste trap naar de eerste verdieping. Voordat u de trap opgaat heeft u nog een opbergkast. Boven aangekomen op de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers en een natte cel met wastafel en kastenwand. Slaapkamer 1 is voorzien van rolluiken en een kastenwanden. Slaapkamer 2 beschikt over een Velux dakraam, kastenwand, toegang tot een opbergruimte (welke bij de slaapkamer getrokken kan worden) en toegang tot de vliering. Slaapkamer 3 heeft een Velux dakraam en een kastenwand.

Schuur:

Het linker gedeelte van de langgevelboerderij is momenteel in gebruik als schuur. Dit deel van de woning is nog volledig authentiek met de prachtige houten draagbalken in het zicht en biedt vele mogelijkheden.

1: De langgevelboerderij mag worden gesplitst naar 2 woningen. Dit deel van de boerderij kan geheel naar eigen smaak en afwerkingsniveau worden afgewerkt wanneer de langgevelboerderij gesplitst wenst te worden.

2: Wonen met ruimte voor de ZZP-er. Dit gedeelte van de woning heeft een eigen toegangsdeur dus benodigdheden kunnen makkelijk binnen en buiten gereden worden.

3: Hobbyist die een flinke hobby/werkruimte nodig heeft.

4: Mantelzorgwoning. De woning ombouw naar een mantelzorg woning behoort ook tot de mogelijkheden.

Buitenruimte:

De fraai aangelegde privacy biedende tuin is maar liefst 9.964 m² en te bereiken via 2 afsluitbare opritten. De tuin bevat bosschages, volwassen bomen, vaste planten, gazon, een grote weide, vijverpartij, grondwaterput, terras en diverse bijgebouwen.

Bijgebouw 1: Overkapping van 4 x 6 meter.

Bijgebouw 2: Dit gepotdekselde bijgebouw is een buitenruimte waarin geleefd kan worden. De buitenruimte is 6 x 9 meter en beschikt over veel daglicht inval, stroom, water, tv aansluiting en een dak doorvoer voor een houtkachel. De vliering van het gebouw is te bereiken via de buitenzijde en ideaal voor het opslaan van diverse spullen.

Bijgebouw 3: Deze grote overkapping van 6 x 12 meter is geschikt voor 4 auto’s.

Bijgebouw 4: De riante loods is 356 m² groot en voorzien van een roldeur van 5 meter breed en 4,5 meter hoog, loopdeur en krachtstroom. Op de loods liggen 24 zonnepanelen. Deze panelen voorzien de woning, schuur en de loods van stroom. Hierdoor zijn de stroomkosten nagenoeg nihil.

Kenmerken:
• Langgevelboerderij mag gesplitst worden naar 2 woningen;
• Loods biedt vele mogelijkheden;
• Schuur biedt vele mogelijkheden;
• Gelegen in het centrum;
• Een pand met veel woon- en leefruimte;
• Beregeningsinstallatie op grondwater aanwezig in de tuin;
• Authentieke elementen zichtbaar in de woning;
• Vrij uitzicht over landerijen;
• De mogelijk om dit perceel met ca. 4000 m² minder grond te kopen is bespreekbaar.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!