Dragonder 32 f, 5555 XZ Valkenswaard
Huurprijs: € 1.000

Brochure

VIER aangrenzende bedrijfsunits met lift aan de Dragonder 32E-32 F- 32 G-34E te Valkenswaard.

Gunstige gelegen bedrijfsunits met een oppervlakte van totaal 250 m2 begane grond en 180 m2 1e verdieping waarbij de 1e verdieping middels lift maar ook middels vaste trap bereikbaar is.

Bedrijfsruimte 1 – Dragonder 32F – 140 m² – Huurprijs € 1.000
Bedrijfsruimte 2 – Dragonder 32G – 70m² – Huurprijs € 500 (bovenverdieping)
Bedrijfsruimte 3 – Dragonder 32E tezamen met 34E – 220 m² – Huurprijs € 1.570

Algemeen
Dit object gelegen op ‘Schaapsloop 2’ te Valkenswaard bestaat uit 4 units waarvan er 2 doorgankelijk zijn (32E en 34E). Het bevindt zich in een verzamelgebouw met diverse ondernemers. Het gebouw uit 2005 kent weinig verloop. De gebouwen zijn ondergebracht in een vereniging van eigenaren. Dit houdt in dat u gevrijwaard blijft van onderhoud aan de gebouwen. Maandelijks betaalt u een bijdrage aan de totale servicekosten. Deze bedragen kunnen verschillend zijn per unit.

Ligging
Het bedrijfsobject uit is gelegen aan uitstekende uitvalswegen naar Eindhoven, Weert en België. De ligging is erg mooi aan de rand van het industrieterrein, recht langs natuur en een vijver.

Bedrijfsruimte 1
Dragonder 32F heeft op de benedenverdieping een werkplaats van circa 70 m². Middels een vaste trap naar de 1e verdieping is het kantoor van ca. 30 m² en kantine met keukenblok van ca. 40 m², momenteel in gebruik als ontvangstruimte c.q. showroom. Tevens is er een toilet en een CV ketel aanwezig.

Bedrijfsruimte 2
Dragonder 32G, bijna identiek aan dragonder 32F, heeft op de benedenverdieping een werkplaats van circa 70 m². middels een vaste trap naar de 1e verdieping is het kantoor van ca. 30 m² en kantine van ca. 40 m², momenteel in gebruik als ontmoetingsruimte en kantine. Tevens is er een bar met diverse apparatuur aanwezig evenals 1 toilet en CV ketel.

Bedrijfsruimte 3
Dragonder 32E en 34E hebben beide een vloeroppervlak van 55 m² op beide verdiepingen. Dit pand is zowel beneden als boven in gebruik als magazijn en opslagruimte, het is voorzien van een trap en een goederenlift (tot 500 kg, nieuwe motor aanwezig die tot 1200 kg gaat). Qua laden en lossen heeft dit pand grote voordelen doordat het aan beide zijden een overheaddeur heeft, en er aan de achterzijde door de ruime parkeerplaatsen genoeg ruimte is voor een vrachtwagen. Tevens is er een toilet en verwarming aanwezig. Deze units zijn met elkaar verbonden. Eventueel kunnen deze separaat worden gehuurd.

Locatie:
Bedrijventerrein Schaapsloop 2, ligt ten zuiden van Valkenswaard en sluit aan op bedrijventerrein Schaapsloop 1. Het oppervlakte van Schaapsloop 2 is circa 12 hectare. Door de ligging langs de N396 is het bedrijventerrein gemakkelijk bereikbaar en ben je snel op de snelweg A2 richting Eindhoven. Op bedrijventerrein Schaapsloop 2 zijn onder andere tien bedrijfsunits geplaatst. Op het perceel rust de bestemming ‘Bedrijventerrein, met als specifieke aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.2’.

Buitenterrein:
Het verkeer kan geheel rondom het gebouw. Per unit heeft u de beschikking over 2 parkeerplaatsen(in totaal dus 8). In de praktijk heeft u de beschikking over meerdere parkeerplaatsen.

Prijzen en aanvaarding:
- Bedrijfsruimte 1 – Dragonder 32F – € 1.000 / maand
- Bedrijfsruimte 2 – Dragonder 32G – € 500 / maand
- Bedrijfsruimte 3 – Dragonder 32E en 34E – € 1.570 / maand
- Aanvaarding gaat in overleg met Vosters Onroerend Goed bv.
- Eventueel overname van goederen of inventaris is bespreekbaar.
- Bij aanvang van de huurperiode dient een borgsom gestort te worden op rekening van verhuurder van 2 maanden huur.
- Minimale huurperiode van 12 maanden.
- 3 maanden opzegtermijn.
- Servicekosten van circa € 30,- per unit.

Algemeen

Adres:Valkenswaard
Prijs:€ 1.000
Type:Bedrijfsruimte
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:A-locatie, Bedrijventerrein
Bouwjaar:2005
Inhoud:1290 m³
Algemene staat:Direct te aanvaarden
Verhuurbare vloeroppervlakte:430 m²

Indeling

Berging:Ja

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:valkenswaard
Oppervlakte:250 m²

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!