Dragonder 32 f, 5555 XZ Valkenswaard
Vraagprijs: € 145.000 k.k.

Brochure

VIER met elkaar verbonden/aangrenzende bedrijfsunits met lift aan de Dragonder 32E-32 F- 32 G-34E te Valkenswaard met een totale oppervlakte van 500 m2, ook los te verkrijgen!

Gunstige gelegen bedrijfsunits met een oppervlakte van totaal 250 m2 begane grond en 250 m2 1e verdieping waarbij de 1e verdieping middels lift maar ook middels vaste trap bereikbaar is.

Bedrijfsruimte 1 – Dragonder 32E tezamen met 34E – 220 m²
Bedrijfsruimte 2 – Dragonder 32F – 140 m² (incl. 30 m² kantoor)
Bedrijfsruimte 3 – Dragonder 32G – 140 m² (incl 30 m² kantoor)

Algemeen
Dit object gelegen op ‘Schaapsloop 2’ te Valkenswaard bestaat uit 4 units die doorgankelijk gemaakt zijn. Het bevindt zich in een verzamelgebouw met diverse ondernemers. Het gebouw uit 2005 kent weinig verloop, en is aan te schaffen als totaal of in drie losse delen. Momenteel is het object als één in gebruik, door middel van de doorgangen. Deze doorgangen zullen dichtgemaakt worden bij aparte verkoop. De gebouwen zijn ondergebracht in een vereniging van eigenaren. Dit houdt in dat u gevrijwaard blijft van onderhoud aan de gebouwen. Jaarlijks betaalt u hiervoor een financiële bijdrage.

Ligging
Het bedrijfsobject uit is gelegen aan uitstekende uitvalswegen naar Eindhoven, Weert en België. De ligging is erg mooi aan de rand van het industrieterrein, recht langs natuur en een vijver.

Bedrijfsruimte 1
Dragonder 32E en 34E hebben beide een vloeroppervlak van 55 m² op beide verdiepingen. Dit pand is zowel beneden als boven in gebruik als magazijn en opslagruimte, het is voorzien van een trap en een goederenlift (tot 500 kg, nieuwe motor aanwezig die tot 1200 kg gaat). Qua laden en lossen heeft dit pand grote voordelen doordat het aan beide zijden een overheaddeur heeft, en er aan de achterzijde door de ruime parkeerplaatsen genoeg ruimte is voor een vrachtwagen. Momenteel zijn via deze units ook de units 32F en 32G bereikbaar. Tevens is er een toilet en verwarming aanwezig.

Bedrijfsruimte 2
Dragonder 32F heeft op de benedenverdieping een werkplaats van circa 70 m². Middels een vaste trap naar de 1e verdieping is het kantoor van ca. 30 m² en kantine met keukenblok van ca. 40 m², momenteel in gebruik als ontvangstruimte c.q. showroom. Tevens is er een toilet en een CV ketel aanwezig.

Bedrijfsruimte 3
Dragonder 32G, bijna identiek aan dragonder 32F, heeft op de benedenverdieping een opslagplaats van circa 70 m². middels een vaste trap naar de 1e verdieping is het kantoor van ca. 30 m² en kantine van ca. 40 m², momenteel in gebruik als ontmoetingsruimte en kantine. Tevens is er een bar met diverse apparatuur aanwezig.

Locatie:
Bedrijventerrein Schaapsloop 2, ligt ten zuiden van Valkenswaard en sluit aan op bedrijventerrein Schaapsloop 1. Het oppervlakte van Schaapsloop 2 is circa 12 hectare. Door de ligging langs de N396 is het bedrijventerrein gemakkelijk bereikbaar en ben je snel op de snelweg A2 richting Eindhoven. Op bedrijventerrein Schaapsloop 2 zijn onder andere tien bedrijfsunits geplaatst. Op het perceel rust de bestemming ‘Bedrijventerrein, met als specifieke aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 4.2’.

Buitenterrein:
Het verkeer kan geheel rondom het gebouw. Per unit heeft u de beschikking over 2 parkeerplaatsen(in totaal dus 8). In de praktijk heeft u de beschikking over meerdere parkeerplaatsen.

Prijzen en aanvaarding:
Bedrijfsruimte 1 – Dragonder 32E en 34E – € 195.000,- KK
Bedrijfsruimte 2 – Dragonder 32F – € 145.000,- KK
Bedrijfsruimte 3 – Dragonder 32G – € 145.000,- KK
Aanvaarding gaat in overleg met Vosters Onroerend Goed bv.
Eventueel overname van goederen of inventaris is bespreekbaar.

Algemeen

Adres:Valkenswaard
Vraagprijs:€ 145.000 k.k.
Type:Bedrijfsruimte
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:A-locatie, Bedrijventerrein
Perceeloppervlakte:250 m²
Bouwjaar:2005
Inhoud:1500 m³
Algemene staat:Direct te aanvaarden
VVE kenmerken:Periodieke bijdrage
Verhuurbare vloeroppervlakte:500 m²

Kadastrale gegevens

Kad. gemeente:valkenswaard
Oppervlakte:250 m²

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV