Helaas, dit pand is verkocht

5541 TK Reusel

Brochure

Omschrijving

Halfvrijstaande woning gelegen op 387 M² in een rustige wijk dichtbij het centrum van Reusel.

Algemeen
Deze halfvrijstaande woning ligt op een grote kavel van 387 m². De woning stamt uit 1964 en is gedeeltelijk in de oorspronkelijke staat. Naast de woning is een riante nieuwe garage gebouwd met verdiepingsvloer en daarachter een fraaie overkapping. De royale en sfeervolle tuin ligt prima qua zonlicht en heeft erg veel privacy. De locatie ligt op korte afstand van het centrum met alle voorzieningen.

Begane grond
Je komt de woning binnen via de hal welke toegang geeft tot de meterkast (6 groepen), het toilet en een verdiepte royale kelderkast met natuurlijke ontluchting. Vanuit de hal heb je eveneens toegang tot de woonkamer en de trap naar de 1e verdieping.

Woonkamer:
In de woonkamer valt de grote lichtinval meteen op. Zowel aan de voor als achterzijde zit een flinke raampartij c.q. deur naar buiten. De kozijnen in de woning zijn overigens afwisselend van hout, metaal of kunststof. Aan de achterzijde van de woonkamer is een automatisch bedienbaar rolluik aanwezig.

Keuken:
De keuken is eenvoudig qua afwerking en aanwezige apparatuur. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine en droger.

1e verdieping
Slaapkamer 1-2:
De slaapkamers 1 en 2 zijn door de huidige bewoner een aantal jaren geleden samengevoegd tot één grote slaapkamer. Vanzelfsprekend is deze slaapkamer weer eenvoudig terug te brengen in de oorspronkelijke staat. Ook hier een flinke raampartij en een royale inbouwkast.

Slaapkamer 3:
De 3e slaapkamer is qua afwerking vergelijkbaar met de andere slaapkamer en verschilt alleen qua afmeting.

Badkamer:
De badkamer is plafondhoog betegeld en voorzien van een bad/douche, wastafel, hangend toilet, radiator en natuurlijke ventilatie.

2e verdieping
Middels een vlizotrap heb je toegang tot de zolderverdieping (betonnen zoldervloer). Een flinke bergzolder waar ook de cv-ketel (Nefit Smartline HR) uit 2005 hangt.

Buitengebeuren

Tuin
Gezien de omvang van de kavel is er sprake van een flinke en sfeervol ingerichte tuin. De tuin is leuk aangelegd met authentieke bestrating en diverse zithoekjes. De tuin is netjes omheind met natuurlijke materialen waardoor optimale privacy is ontstaan. In deze tuin is altijd een plekje in de zon, of indien gewenst, in de schaduw te vinden.
Overkapping: in de stijl van de garage is een overkapping van 4 x 2.5 meter doorgetrokken. Een prachtige buitenruimte, uit de wind, om lang te genieten van de zomerse dagen. De gasgestookte terrasverwarmer (ter overname) maakt de avonden alleen maar langer en aangenamer.

Garage
Deze woning heeft een inrit waar meerdere auto’s op gestald kunnen worden. De inrit eindigt bij de garage van ca. 40 m² groot (10x4) die volledig voorzien is van een manshoge verdieping, welke toegankelijk is middels een vaste trap. De garage is opgetrokken uit een spouwmuur met isolatie en ook het dak (met pannen) is geïsoleerd. Aan de voorzijde is een elektrisch bedienbare roldeur geplaatst. De garage is verder voorzien van gasaansluitingen, een gevelkachel en er is een aparte groepenkast met 3 extra groepen en krachtstroom. Er is zowel leidingwater als grondwater beschikbaar. Een waar paradijs voor de hobbyisten dus.

Kenmerken:
- Grote kavel van 387m².
- Riante garage met alle benodigde voorzieningen.
- Sfeervolle tuin met royale overkapping.
- De nieuwe eigenaar moet rekening houden met moderniseringswerkzaamheden aan de woning.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!