Makelaar De Moer

Cees Stouthart

Voor makelaar De Moer bent u bij Vosters Onroerend Goed aan het juiste adres. Binnen ons kantoor kunt u met Cees Stouthart contact opnemen als het gaat om verkoop in de rayons Waalwijk, Waspik, Loon op Zand, Sprang-Capelle, Kaatsheuvel en Tilburg. Deze makelaar is zeer gedreven en begint sinds dit jaar als makelaar binnen ons kantoor. Door de ervaring binnen het bankwezen en de verzekeringswereld is hij de juiste man om uw verkoop tot een goed einde te brengen. Verder zijn wij dringend opzoek naar woningen doordat er de afgelopen tijd een groot deel van ons aanbod verkocht is geraakt. Wilt u uw woning in de verkoop zetten dan kunt u altijd contact opnemen met vastgoedmakelaar De Moer door te bellen naar 06-51214071 of mailen naar cees@vostersonroerendgoed.nl.    

Makelaardij De Moer

De makelaardij De Moer is zeer sterk toegenomen afgelopen jaren. Mede doordat Vosters een groot netwerk heeft opgebouwd kunnen wij garanderen dat uw woning snel en tegen de juiste prijs verkocht wordt. Doordat de makelaars volledig ondersteund worden door onze binnendienst kunnen zij zich volledig focussen op het verkopen van uw woning. De vastgoedmakelaar De Moer staat hierdoor altijd voor u klaar.

Service

Tot slot beschikt Vosters over een uitstekende service betreft klantgerichtheid. Zo wordt u iedere maand op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom uw woning zodat u nooit tegen verassingen aan loopt. Daarnaast zijn de makelaars heel de week te bereiken en zelfs in de avond- en weekenduren. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met Cees Stouthart, de makelaar De Moer voor u.
Meer informatiepagina's
Makelaar Steensel | Makelaar Hart van Brabant | Makelaar Vessem | Makelaar Diessen
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!