Helaas, dit pand is verkocht

5575 AK Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

Verrassend ruim, goed onderhouden 2-kamer appartement met grote berging. Gelegen op de begane grond in het centrum van de Gemeente Luyksgestel.

Verrassend ruim, goed onderhouden 2-kamer appartement met grote berging. Gelegen op de begane grond in het centrum van de Gemeente Luyksgestel.

Het appartement ligt in het hart van de Gemeente nabij sportgelegenheden en recreatieruimten zoals een gemeenschapshuis. Scholen en winkels liggen op loopafstand.

Indeling

Begane Grond:

Hal met tegelvloer, stucwerkwanden, stucwerkplafond en een meterkast (6 groepen en aardlekschakelaar).
Ruime woonkamer met tegelvloer, stucwerkwanden, stucwerkplafond en inbouwkast (plafondhoog betegeld met dubbele toegangsdeuren) met daarin centrale afzuiging, vloerverwarmingsunit en Cv-installatie (NEFIT HR 2005).
Moderne open keuken met barretje in hoekopstelling. De keukeninrichting is uitgerust met afzuigkap, 5-pits gasstel, vriezer, koelkast, vaatwasser, oven en 1,5 RVS spoelbak. Verder is er in de keuken voldoende kastruimte aanwezig.
Slaapkamer met tegelvloer, stucwerkwanden en stucwerkplafond. De slaapkamer is voorzien van ingebouwde schuifkastenwand.
Grote badkamer, plafondhoog betegeld met tegelvloer, ligbad, vaste wastafel, toilet, douchecabine en designradiator.
Ruime berging met wasmachine en droger aansluitingen. Vanuit deze bergruimte is een gemeenschappelijke ruimte bereikbaar met separate buitendeur.

Algemeen:

Volledig voorzien van iso-glas.
Spouwmuurisolatie.
Vloerverwarming.
Hardhouten kozijnen.
Servicekosten € 61,02 per maand.

Bovenstaand appartement is gelegen in het appartementencomplex "de Parisien" in het centrum van Luyksgestel.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!