Helaas, dit pand is verkocht

5095 BT Hooge Mierde

Brochure

Omschrijving

Op een mooie rustige locatie goed onderhouden half vrijstaande woning met oprit naar ruime garage en een veel privacy biedende achtertuin op het zuiden.

Valkenaar 14, Hooge Mierde: Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen naar Eindhoven, Tilburg en Turnhout(België).

INDELING:

Begane grond:

Hal/entree met deels betegeld toiletruimte, meterkast, trapopgang en toegang tot woonkamer.

Vanuit de L-vormige woonkamer komt u via een aluminium schuifpui in de ruime goed afgewerkte serre. De serre (aluminium) is voorzien van 3 dubbele kunststof platen met zonnescherm. Vanuit de serre komt u in de achtertuin. Ook de halfopen keuken is zowel vanuit de serre als vanuit de woonkamer te bereiken en voorzien van alle gemakken zoals: een natuurstenen aanrechtblad, spoelbak, gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en oven. Tevens biedt de keuken veel opbergruimte onder andere in de bovenkasten en de aparte kelderkast.

1e verdieping:

De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers, de badkamer en een afzonderlijke wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger en een separate toiletruimte. De deels betegelde badkamer heeft een bad en wastafel.

2e verdieping:

De zolder is via een vlizotrap vanaf de overloop te bereiken. Hier is de CV-installatie (2014) geplaatst. De zolder biedt eveneens veel bergruimte.

Buiten:

De voortuin is voorzien van leibomen, buxus en vaste planten. De veel privacy biedende achtertuin ligt op het zuiden, heeft een overkapt terras, is deels bestraat en deels voorzien van een gazon met borders en vaste planten. Vanuit de achtertuin is er een poort welke toegang geeft tot een openbaar speelveldje.

De garage (2,70 mtr. x 6,5 mtr.) is in spouw gezet en heeft een uitstortgootsteen met warm/koud wateraansluiting. Achter de garage is nog een overkapt terras.

Algemeen:

Geheel benedenverdieping voorzien van tegelvloer. Alleen de vloer in de serre is voorzien van vloerverwarming;
Ramen op benedenverdieping zijn voorzien van dubbel glas. Boven enkel glas.
Goed onderhouden woning gelegen in een kindvriendelijke buurt
Bouwjaar: 1984
Perceeloppervlakte: 337 m²
Woonoppervlakte: 115 m²
Inhoud: 432 m³
Energielabel: C (voorlopig)
Aanvaarding: in overleg

Vraagprijs: €. 274.000,-- k.k.

Om een goede indruk te krijgen van deze fraaie woning adviseren wij u een geheel vrijblijvende bezichtiging !


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!