Helaas, dit pand is verkocht

5575 BW Luyksgestel

Omschrijving

Verrassend ruim modern halfvrijstaand woonhuis gelegen op 192m² aan de Prins van Luikstraat 89 te Luyksgestel.

Indeling:

Begane grond:

Via de hal/entree met meterkast (10 groepen met 2 aardlekschakelaars), gastentoilet (met fonteintje) en trapopgang naar de 1e verdieping, komt u in de ruime woonkamer en open keuken (37 m2). De woonkamer heeft een houtkachel (deze is ter overname), veel natuurlijk lichtinval, een trapkast en openslaande tuindeuren naar de achtertuin. De keuken is uitgevoerd met een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser, RVS spoelbak, composiet blad en voldoende kastruimte. De begane grond is in zijn geheel opnieuw geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming na de verbouwing in 2014. Vanuit de woonkamer/keuken gaat u via een schuifdeur naar de inpandige garage (18 m2). Vanuit de garage kunt u de achtertuin bereiken en middels openslaande garagedeuren de oprit. Tevens kunt u vanuit de garage met een vaste trap naar een extra kantoor/werkruimte. De garage met het bovenliggende kantoor/werkruimte hebben ingebouwde kastruimte.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal/entree komt u via de trapopgang op de 1e verdieping. Op deze verdieping treft u een 2-tal slaapkamers (20 m2 – 14 m2) waarvan 1 met inbouwkasten, de vaste trap naar de 2e verdieping en een badkamer aan. De badkamer (6 m2) heeft een dakkapel en is uitgerust met een inloopdouche, inbouwcloset, vaste wastafel in badmeubel, en inbouwkast met hierin aansluitingen voor de wasmachine. Tevens heeft de badkamer vloerverwarming.

2e verdieping:

Middels een vaste trap is de 3e slaapkamer met aangrenzend de wasruimte bereikbaar. Deze 2e verdieping heeft een grote dakkapel en is verdeeld in drie ruimtes. De eerste ruimte is de trapopgang met een beperkte bergruimte. In de tweede ruimte zijn de Cv-installatie (Vaillant HR Solide plus 2012) en de aansluitingen voor wasmachine en droger geplaatst. In de derde ruimte is de 3e slaapkamer gevestigd. Tevens heeft deze verdieping een inbouwkastenwand onder kapschuinte.

Buitengebeuren:

Aangelegde achtertuin (Oost gelegen) met een achterom via de garage. De achtertuin is volledig omheind. De voortuin is eveneens aangelegd en heeft voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en is met hagen afgebakend.

Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en heeft dubbele beglazing.
- Vloerverwarming in de badkamer.
- Mechanische ventilatie aanwezig.
- Airco op de 3e slaapkamer (2e verdieping) 2017.
- Rolluiken op de slaapkamers, badkamer en aan de voorzijde van de woonkamer.
- Instapklare eengezinswoning met 3 slaapkamers.
- Nieuwe dakpannen en goten (2016).
- Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein voor de woning.
- Extra voortuin van ongeveer 45 m2 in bruikleen van de Gemeente Bergeijk.
- Gelegen in jonge, groene woonwijk.
- Voorlopig energielabel “C”.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!