Helaas, dit pand is verkocht

5575 CD Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

Karakteristiek vrijstaand jaren 30-woonhuis op 1.470 m2 op wandelafstand van het centrum van Luyksgestel aan de Rijt 13 te Luyksgestel.

Begane grond:

Via de hal met meterkast (4 groepen en aardlekschakelaar) en trapopgang naar 1e verdieping komt u in de woonkamer (45 m2) met open haard en voldoende natuurlijk lichtinval. In de woonkamer is de toegang tot een droge kelder (6,5 m2). Aansluitend komt u in de leefkeuken (21 m2) met een 4-pits gasstel, afzuigkap, RVS-spoelbak, vaatwasser, oven en voldoende boven- en onderkasten. Vanuit de keuken is er toegang tot en wasruimte met aansluitingen wasmachine en droger. Vervolgens komt u vanuit de keuken in het ‘achterhuis’ met toegang tot de badkamer, toilet en kantoor. De badkamer (6,5 m2) met ligbad, doucheruimte en vaste wastafel. Verder is er een separaat toilet met fonteintje en een kantoorruimte. In het ‘achterhuis’ is tevens de achterdeur naar de achtertuin. Boven het ‘achterhuis’ is en bergzolder aanwezig (middels vlizotrap bereikbaar) met daarop de Cv-installatie (Vaillant HR-solide 2011)

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal is middels een vaste trap de overloop op de 1e verdieping bereikbaar. Aan deze overloop grenzen 3 slaapkamers (27 m2 – 9 m2 – 14,5 m2). Vanuit één van deze slaapkamers is middels een vlizotrap de bergzolder bereikbaar.

Buitengebeuren:

Het perceel is aan de achterzijde omheind, heeft een garage en diverse bijgebouwen. De achtertuin is West gelegen met uitkijk over velden en landerijen.

Algemeen:

Volledig voorzien van dubbele beglazing.

Nagenoeg volledig voorzien van kunststof kozijnen, ramen en een kunststof voordeur.

Spouwmuur isolatie toegepast.

Deze woning is zeer gunstig geprijsd omdat het een opknapper betreft.

Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl of bellen met Jan Willems, makelaar OG +31653146364.

Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!