Helaas, dit pand is verhuurd

5531 AP Bladel

Omschrijving

Verrassend ruim en netjes afgewerkt appartement met loggia op de 2e verdieping, evenals parkeerplaats en berging in de parkeergarage.

Zeer mooi appartement op de 2e verdieping op een prima locatie in Bladel dichtbij alle voorzieningen. Dit appartement maakt onderdeel uit van een gebouw van 6 appartementen de Smis II genaamd. Dit gebouw is in 2013 gebouwd met de modernste materialen en verkeert in een zeer goede staat. Parkeren kan in de garage onder het naastgelegen gebouw. De auto en fiets kunnen hier droog en veilig gestald worden. De winkels en horecavoorzieningen zijn op loopstand van het appartement.

Begane grond,

Afgesloten centrale entree met tegelvloer, brievenbussen, bellentableau met video-installatie en toegang tot het trappenhuis en liftinstallatie met toegang tot de appartementen.

2e verdieping. Indeling appartement,

- Entreegang welke toegang biedt tot de woonkamer, berging met CV installatie, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, meterkast en de slaap- en badkamer.

- Woonkamer, verrassend ruim met voldoende lichtinval en toegang tot de loggia.
Open keuken, met een moderne keukeninrichting als wandopstelling met een gas kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-oven. Voldoende boven en onderkasten.

- In de berging is de mogelijkheid aanwezig voor het plaatsen van de wasmachine en droger.

- Grote slaapkamer (18 m²) met voldoende wandruimte voor het plaatsen van kasten.

- Parkeerkelder, is makkelijk te bereiken waar u uw eigen parkeerplaats heeft. Middels een op afstand bediende roldeur de garage weer te verlaten. Hier is ook uw afsluitbare berging. Tevens een op tijdschakelaar ingestelde lichtpunt.

Informatie:
Aanvaarding in overleg
Oppervlakte ca. 55 m² .
Huurprijs € 800,- per maand ex energie.
Huurtermijn minimaal 12 maanden, hierna maandelijks opzegbaar.
Geen huisdieren toegestaan.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!