Wie zijn wij?

Vosters Onroerend Goed BV is een full service makelaarskantoor dat werkzaam is in Noord-Brabant en België. Wij verkopen en taxeren zowel woningen als bedrijfspanden en daarnaast bent u voor adviezen of bijvoorbeeld aankoopbemiddeling bij ons ook aan het juiste adres. Samen met ons zusterbedrijf Kasteelstaete Vastgoed NV zijn wij actief als ontwikkelaar en risicodrager op de markt voor winkels, bedrijfspanden, woningen en appartementen.

Bij Vosters Onroerend Goed werken 5 makelaars, elk vanuit hun eigen werkgebied. Elke makelaar heeft zijn eigen netwerkkring en kennis van de regio en vastgoedmarkt. Over de jaren heen zijn wij gegroeid naar een kantoor met een woningportefeuille van ruim 150 te koop staande panden, verdeeld over 12 gemeenten in Midden Brabant en Zuidoost-Brabant en België. Mogen wij uw vastgoedvraagstuk oplossen?
 

Gecertificeerd Register Makelaar en Taxateur

Als gecertificeerd Register Makelaar en Taxateur zijn wij ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert. te Rotterdam onder nummer RMT 07.121.3295. Dit betekent o.a. dat wij voor U taxatierapporten kunnen verzorgen voor alle doeleinden en voor elke bank of geldverstrekker. Ook taxeren wij regelmatig voor diverse notariskantoren en de Belastingdienst. (Overeenkomst tot minnelijke waardering)
 

Belgisch woningaanbod

Ook in Belgie zijn wij volledig bevoegd tot het uitoefenen van alles wat met de makelaardij te maken heeft. Wij staan daarom ingeschreven als Erkend Vastgoed Makelaar bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars in Brussel, onder nummer 207419. Let daar op als u in Belgie iets op het gebied van onroerend goed wilt doen.
 

Medewerkers

Pieter Vosters

Pieter is een gedreven beëdigd Makelaar-Taxateur OG en runt al ruim 25 jaar zelfstandig zijn eigen onroerend goed kantoor. Pieter is goed bekend in de gehele Kempen op zowel het gebied van de woningmakelaardij als het bedrijfs onroerend goed. Hij is daarnaast de stuwende kracht achter Kasteelstaete Vastgoed NV welke het prestigieuze project "Marktstaete" aan de markt in Bladel heeft gerealiseerd. Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van onroerend goed is hij de ideale partner voor al uw vastgoed vraagstukken. Ook bij de verkoop, verhuur of ontwikkeling van woningen, winkels en bedrijfspanden voelt hij zich als een vis in het water.

Wilfred Oostenbrink

Wilfred woont al vrijwel zijn gehele leven in Reusel en heeft in de 35 jaar dat hij bij de Rabobank heeft gewerkt een groot netwerk opgebouwd in de gemeente Bladel en Reusel-de Mierden. Hij is gewend om in contact te staan met klanten en heeft binnen zijn verzekeringsverleden veel ervaring opgedaan met (ver)koop, onderhandelingen en onroerend goed. Kenmerkend is dat de klant voor hem altijd op nummer één staat en als klant doe je dan ook nooit tevergeefs een beroep op Wilfred. Zijn werkgebied omvat de gemeentes Bladel en Reusel-de Mierden. U kunt Wilfred bellen op 06-22855129 of mailen naar wilfred@vostersonroerendgoed.nl.
 

Dennis van Driel

Dennis is als makelaar actief voor Vosters Onroerend Goed in de regio's Hilvarenbeek & Goirle en Bladel & Reusel-de Mierden. Door zijn enthousiasme in het vak, structurele werkwijze en open instelling kan hij u volledig van dienst zijn bij het verkopen van uw woning. Daarnaast heeft Dennis Vastgoed & Makelaardij gestudeerd waardoor hij de fijne kneepjes van het vak uitekend beheerst. U kunt Dennis bellen op 06-14207657 of mailen naar dennis@vostersonroerendgoed.nl.

Jan Willems

Jan is woonachtig in Bergeijk en heeft jarenlang ervaring opgedaan in de financiële wereld bij de Rabobank. Hier kwam hij in aanraking met alle aspecten van het vastgoed. Jan is binnen ons kantoor verantwoordelijk voor de verkoop en verhuur van alle soorten onroerend goed in het gebied Bergeijk, Luyksgestel, Valkenswaard en omstreken. Verder is hij zeer gedreven om de verkoop of verhuur van uw onroerend goed tot een succes te maken. U kunt Jan bellen op 06-53146364 of mailen naar jan@vostersonroerendgoed.nl.

Mark Somers

Mark is woonachtig in Duizel, geboren in Bladel, en heeft jarenlang inkoop en financiële projecten uitgevoerd bij Center Parcs. Onderhandelen is Mark op het lijf geschreven. De afgelopen jaren heeft hij de nodige ervaring opgedaan met het aankopen en verhuren van onroerend goed. Bij hem zijn uw wensen op het gebied van kopen, verkopen of (ver)huren dan ook in goede handen. Gedreven en enthousiast zal hij u bijstaan om uw huis te verkopen of uw droomhuis te vinden. Hij is er voor u in de gemeenten Eersel, Veldhoven en omstreken. U kunt Mark bellen op 06-57355095 of mailen naar m.somers@vostersonroerendgoed.nl.

Joost Schima

Woonachtig in Oostelbeers. Joost heeft gestudeerd aan de Fontys hoge school, opleiding Vastgoed & Makelaardij. Joost is een jong, vrolijk en enthousiast persoon. Hij gaat geen probleem uit de weg en gaat altijd voor het beste resultaat. Klanttevredenheid en stiptheid zijn erg belangrijk. Joost is als makelaar actief in de regio's: Oirschot, Best en De Beerzen. U kunt Joost bellen op 06-53306432 of mailen naar joost@vostersonroerendgoed.nl.
 

Muriel Weemers

Muriel is woonachtig in Waalre en werkt al sinds enkele jaren voor ons kantoor. Muriel verzorgt de financiële administratie en ondersteunt bij het beheer van de verschillende panden. Ze heeft heel wat jaren kennis van het vak opgedaan op de financiéle administratie bij een ander vastgoedbedrijf in Eindhoven. Muriel is aanwezig op donderdag en vrijdag en kan u dan te woord staan over onze verzonden facturen. U kunt Muriel bellen op 0497-381775 of mail naar muriel@vostersonroerendgoed.nl.
 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!