Wie zijn wij?

Vosters Onroerend Goed BV is een full service Makelaarskantoor dat werkzaam is in Noord-Brabant, Limburg en België. Wij verkopen/kopen en taxeren zowel woningen als bedrijfspanden in Nederland en in België. Samen met ons zusterbedrijf Kasteelstaete Vastgoed NV zijn wij actief als ontwikkelaar en risicodrager op de markt voor winkels, bedrijfspanden, woningen en appartementen.
 

Gecertificeerd Register Makelaar en Taxateur

Als gecertificeerd Register Makelaar en Taxateur zijn wij ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert. te Rotterdam onder nummer RMT 07.121.3295. Dit betekent o.a. dat wij voor U taxatierapporten kunnen verzorgen voor alle doeleinden en voor elke bank of geldverstrekker. Ook taxeren wij regelmatig voor diverse notariskantoren en de Belastingdienst. (Overeenkomst tot minnelijke waardering)
 

Belgisch woningaanbod

Ook in Belgie zijn wij volledig bevoegd tot het uitoefenen van alles wat met de makelaardij te maken heeft. Wij staan daarom ingeschreven als Erkend Vastgoed Makelaar bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars in Brussel, onder nummer 207419. Let daar op als u in Belgie iets op het gebied van onroerend goed wilt doen.
 

Medewerkers

Pieter Vosters

Pieter is een gedreven beëdigd Makelaar-Taxateur OG en runt al ruim 25 jaar zelfstandig zijn eigen onroerend goed kantoor. Pieter is goed bekend in de gehele Kempen op zowel het gebied van de woningmakelaardij als het bedrijfs onroerend goed. Hij is daarnaast de stuwende kracht achter Kasteelstaete Vastgoed NV welk bedrijf het prestigieuze project "Marktstaete" aan de markt in Bladel heeft gerealiseerd. Door zijn jarenlange ervaring op het gebied van onroerend goed is hij de ideale partner voor al uw vastgoed vraagstukken. Ook bij de verkoop, verhuur of ontwikkeling van woningen, winkels en bedrijfspanden voelt hij zich als een vis in het water.

Wilfred Oostenbrink

Wilfred woont al vrijwel zijn gehele leven in Reusel en heeft in de 35 jaar dat hij bij de Rabobank heeft gewerkt een groot netwerk opgebouwd in de gemeente Bladel en Reusel. Hij is gewend om in contact te staan met klanten en heeft binnen zijn verzekeringsverleden veel ervaring opgedaan met (ver)koop, onderhandelen en onroerend goed. Kenmerkend is dat de klant voor hem altijd op nummer één staat en als klant doe je dan ook nooit tevergeefs een beroep op Wilfred. Zijn werkgebied omvat de gemeentes Bladel en Reusel. U kunt Wilfred bellen op +31(0)622855129 of mailen naar wilfred@vostersonroerendgoed.nl

Jan Willems

Woonachtig in Bergeijk. Jan heeft een jarenlange ervaring opgedaan in de financiële wereld bij de Rabobank. Hier kwam hij in aanraking met alle aspecten van het vastgoed. Jan is binnen ons kantoor verantwoordelijk voor de verkoop en verhuur van alle soorten onroerend goed in het gebied Bergeijk, Valkenswaard en omstreken. Verder is hij zeer gedreven om de verkoop of verhuur van uw onroerend goed tot een succes te maken. +31[0]653146364 of mail naar jan@vostersonroerendgoed.nl 

Joost Schima

Woonachtig in Oostelbeers. Joost heeft gestudeerd aan de Fontys hoge school, opleiding Vastgoed & Makelaardij. Joost is een jong, vrolijk en enthousiast persoon. Hij gaat geen probleem uit de weg en gaat altijd voor het beste resultaat. Klant tevredenheid en stiptheid zijn erg belangrijk. Joost is als makelaar actief in de regio's: Oirschot, Best en De Beerzen. +31[0]653306432 of mail naar joost@vostersonroerendgoed.nl

Dennis van Driel

Dennis is als makelaar actief voor Vosters Onroerend Goed in de regio Hilvarenbeek & Goirle. Door zijn enthousiasme en structurele werk kan hij u volledig van dienst zijn bij het verkopen van uw woning. Daarnaast heeft Dennis Vastgoed & Makelaardij gestudeerd waardoor hij de fijne kneepjes van het vak uitstekend beheerst. U kunt Dennis bellen op 0614207657 of mailen naar dennis@vostersonroerendgoed.nl.

Cees Stouthart

Cees is geboren en getogen in Eindhoven maar woont inmiddels 10 jaar in Waspik.
Hij komt vanuit de verzekeringsbranche, heeft veel ervaring op het gebied van
bouwkunde en is bovendien register schade-expert. Door zijn brede ervaring en open karakter kan hij klanten op een informele manier begeleiden bij de aankoop en/of verkoop van onroerend goed. Schadebemiddeling, advies en begeleiding bij bouwgebreken behoren eveneens tot zijn domein.  Door zijn dienstverlenende inborst en menselijke belangstelling zal hij u altijd met veel plezier bijstaan. Zijn werkgebied beslaat de regio’s: Loon op Zand, Kaatsheuvel en Waalwijk. U kunt Cees bereiken op: 06-51214071 of email: cees@vostersonroerendgoed.nl
 

Mark Vosters

Mark is de jongste medewerker binnen ons kantoor. Hij ondersteunt de makelaars en de vastgoedbeheertak. Momenteel volgt hij de HBO opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling aan de Avans Hogeschool in Tilburg. Na zijn examen zal Mark ons team fulltime komen versterken en zich gaan bezighouden met beheer en ontwikkeling in de ruimste zin van het woord.
 

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!