Helaas, dit pand is verhuurd

5555 XZ Valkenswaard

Brochure

Omschrijving

Mooi en gezellig ingericht bedrijfsobject met een keuken en 2 behandelkamers gelegen aan de Dragonder 28a te Valkenswaard.

Mooi en gezellig ingericht bedrijfsobject met een keuken en 2 behandelkamers gelegen aan de Dragonder 28a te Valkenswaard. Het bedrijfsobject heeft een oppervlakte van 45 m2 en kan prima gebruikt worden voor een kantoor, nagelstudio, massagepraktijk, schoonheidssalon of opslagruimte.

Bedrijfsruimte
De bedrijfsruimte is te bereiken middels een vaste trap naar de 1e verdieping. Daar treft u de keuken / opslagruimte, 1e en 2e behandelkamer aan. evenals de cv installatie welke op deze verdieping is gesitueerd. Eventueel is een 3e behandelkamer/ kantoorruimte te realiseren op deze verdieping. De gezamenlijke toiletruimte bevindt zich op de begane grond onder de trapopgang nabij de ingang.

Ligging
Het bedrijfsobject is gelegen nabij uitvalswegen richting Eindhoven, Weert en België.

Prijs:
- € 400,- per maand exclusief gas, water en licht.
- Btw niet van toepassing.
- Waarborgsom: € 2000,-
- Aanvaarding: in overleg


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!