Helaas, dit pand is verhuurd

5531 EL Bladel

Brochure

Omschrijving

Zeer fraai winkelpand in het prestigieuze Marktstaete complex in het centrum van Bladel (NB). Het complex is in 2011/2012 opgeleverd en is volledig ingericht!!

Per direct te huur 480 m2 winkelruimte:

De winkels in het complex zijn gelegen aan de hoofdwinkelstraat van Bladel, de Sniederslaan. Deze straat kent een hoog aantal winkelde passanten en derhalve een zeer laag leegstandsniveau

Het pand heeft een bruto vloeroppervlak van 480 m2 en beschikt over twee bevoorradingdeuren aan de achterzijde. Aan de voorzijde heeft het pand een dubbele toegangsdeur en een totale frontbreedte van 10 meter. Op de straat is productstalling en promotie toegestaan.

Parkeren is mogelijk op de diverse parkeerterreinen rondom het complex, parkeren voor werknemers kan indien gewenst in de parkeerkelder van het complex worden opgelost.

Voorwaarden

Huurprijs: € 120,-- per m2 per jaar excl. BTW

Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar optie

Opzegtermijn: 12 maanden

Indexering: Jaarlijks

Borg/bankgarantiesom: 1 maand huur ex. btw + servicekosten

Servicekosten: € 245,- per maand

Ingangsdatum: Per direct

Oppervlakte: 480 m2 bvo

Afwerking: met systeemplafond, verlichting, pantry, toiletgroep, meterkast.

Huurcontract: R.O.Z. Model

De winkelstraat kent een zeer divers winkelaanbod met onder andere: Kruitvat, Hema, Terstal, Blokker, Xenos, Pearl, Livera, Globe, Takko, Intertoys, The Company, De Winstpakker, Tedi, Shoetime, Schoonenberg, Albert Hein, Jumbo, van Dal en nog veel meer nationale en locale namen.

Bladel is gelegen in het hart van ‘de strategische driehoek’ tussen Tilburg, Eindhoven en Turnhout. Hierdoor beschikt Bladel over een groot verzorgingsgebied. (40.000 inwoners) Dit in combinatie met een zeer prettig en toegankelijk ingedeelde winkelstraat maakt Bladel tot een ideale vestigingslocatie voor uw winkel.

Het winkelpand is ook te koop voor een bedrag van € 875.000,-- KK en excl. BTW.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!