Helaas, dit pand is verhuurd

5531 EG Bladel

Omschrijving

Winkelruimte te huur in centrum Bladel. Gelegen in de bruisende en levendige winkelstraat van Bladel.

Modern en goed onderhouden winkelruimte (270m²) welke eind 2018 vrijkomt. Momenteel is het pand verhuurd aan Van Den Hoven Schoenen. De service kosten bedragen € 116,- per maand.

De winkel is gelegen op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex. Verder is het pand gelegen in dé winkelstraat van Bladel (NB) nabij het marktplein met ruim voldoende parkeermogelijkheden. In de winkelstraat is een grote diversiteit van winkels gesitueerd. Grote landelijke ketens zoals: Hans Anders, Intertoys, Hema, Kruidvat, Blokker, Xenos, Pearl, Livera, Takko, Shoetime, van Dal en nog veel meer nationale en lokale namen zijn hier gevestigd.

Bladel is gelegen in het hart van ‘de strategische driehoek’ tussen Tilburg, Eindhoven en Turnhout. Hierdoor beschikt Bladel over een groot verzorgingsgebied. (40.000 inwoners/consumenten) Dit in combinatie met een zeer prettige en toegankelijk ingedeelde winkelstraat maakt Bladel tot een ideale vestigingslocatie.

De huurprijs bedraagt € 50.000,-- ex BTW per jaar.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!