Helaas, dit pand is verhuurd

5521 KR Eersel

Omschrijving

Ruime tussenwoning met privacy biedende en sfeervolle tuin met berging en vrije achterom.

Goed onderhouden en verrassend ruime tussenwoning met privacy biedende en sfeervolle tuin voorzien van een berging, overdekt buitenterras en een vrije achterom. Gelegen op een zeer rustige locatie in een hofje aan een bosperceeltje en weilanden. Direct aan huis heeft men een fraai wandelpad.

Begane grond:
Hal met meterkast. L-vormige woonkamer met veel lichtinval. Tussenportaal met toiletruimte voorzien van fonteintje. Open keuken met tuindeur en lichte keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van elektrisch kookplaat, afzuigkap, koelkast.

1e verdieping:
Overloop. Ruime (ouder-)slaapkamer aan voorzijde met dakvenster en dakkapel. Slaapkamer 2 aan voorzijde met dakkapel. Slaapkamer 3 aan achterzijde. Volledig betegelde badkamer onder andere voorzien van een ligbad met douchegarnituur, dubbele vaste wastafel en een toilet.

2e verdieping:
Middels een vaste trap bereikbare voorzolder met kastruimte onder de schuinte van het dak en opstelling CV-ketel en plaats voor wasmachine, droger. Ruime 4e slaapkamer met dakvenster en kastruimte onder de schuinte.

Indeling buiten:
Veel privacy biedende, sfeervolle achtertuin voorzien van een overdekt terras, vrije achterom en een stenen berging. De tuin is omheind middels houten schuttingen en een stenen muur. Achterom door middel van een afsluitbare deur. Direct vanuit de achtertuin stapt u zo de natuur in.

Algemeen.
- Begane grond is afgewerkt met een tegelvloer.
- Woonhuis is grotendeels voorzien van stucwerk wanden en spuitwerk plafonds.
- Voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie. Alsmede deels v.v. isolerende beglazing.
- Gelegen aan een hofje direct grenzend aan weilanden.
- Isolatie : Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!