Helaas, dit pand is verhuurd

5521 VN Eersel

Brochure

Omschrijving

Twee-onder-een-kap woning met grote garage centraal gelegen in populaire woonwijk Eersel-Zuid

FOR ENGLISH SEE BELOW
Gelegen in Eersel, op loopafstand van het historisch centrum van Eersel en dichtbij diverse voorzieningen, ligt deze twee-onder-een-kap woning in een kindvriendelijke wijk. De woning heeft een woonoppervlakte van 125 m2 en vier slaapkamers waarvan een op de tweede verdieping. Het perceel heeft een oppervlakte van 249 m2. De woning is voorzien van kunststof kozijnen en deuren met dubbel glas. Naast de woning staat een vrijstaande ruime garage met elektrische roldeur.

Van der Zandenstraat 33 is gelegen in de buurt Eersel-Zuid. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Op korte afstand van het centrum van Eersel, in de nabijheid van een basis school, gezondheidscentrum en een supermarkt. De op-/afrit autosnelweg A67 zijn dichtbij waardoor MMC Ziekenhuis, ASML en de High Tech Campus in Eindhoven vlot bereikbaar zijn. De woning wordt gestoffeerd verhuurd. In overleg kan de woning ook gemeubileerd opgeleverd worden.
De woning wordt aangeboden voor een huur termijn van maximaal 2 jaar.

Indeling begane grond
Ontvangsthal is voorzien van een tegel vloer, granol wanden en stucwerk plafond. De hal geeft toegang tot de woonkamer, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Tevens bevindt zich hier een toilet.

De woonkamer heeft diverse raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning en volop ruimte voor een zithoek en een eetkamer tafel. De ramen zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens. De kamer is afgewerkt met een tegel vloer, stucwerk wanden en gestukt plafond. In de woonkamer is er een schuifdeur naar het overdekte buitenterras in de tuin. Via de woonkamer is er toegang tot de hal en de keuken. Tevens bevindt er zich een inbouwkast in de woonkamer.
De keuken is toegankelijk vanuit de woonkamer. Er is een bijkeuken aangebouwd aan de woning en deze geeft toegang tot de tuin. De keuken is voorzien van: koelkast, gaskookplaat met afzuigkap en oven. In de bijkeuken is de opstelplaats van de wasmachine ingebouwd in een grote kast.

Indeling eerste verdieping
Middels een vaste trap zijn de drie slaapkamers bereikbaar, allen voorzien van kunststof kozijnen en draai- kiep ramen. De ramen zijn deels voorzien van elektrisch bedienbare screens. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping de badkamer. Over de gehele verdieping is er parket-laminaat vloer aanwezig.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning met kunststof kozijn, draai- kiep ramen en voorzien van elektrisch bedienbare screens. De wanden in de slaapkamer zijn voorzien van behang en het plafond is gestukt ,er ligt parket-laminaat op de vloer.

Slaapkamer 2
Slaapkamer aan de voorzijde op de hoek van de woning voorzien van kunststof draai- kiep ramen en voorzien van elektrisch bedienbare screens. Er ligt parket-laminaat op de vloer en het plafond en de wanden zijn gestukt.

Slaapkamer 3
Is momenteel in gebruik als werk- studie kamer, voorzien van kunststof draai- kiep ramen. Stucwerk wanden en plafond met parket-laminaat op de vloer.

Badkamer
Volledig betegelde badkamer voorzien van een groot ligbad, aparte douche met regendouche, thermostaatkraan, vaste wastafel. Inbouwspots in het plafond en design radiator.

Indeling tweede verdieping
Slaapkamer 4 / Technische ruimte
De voorruimte is voorzien van een laminaat vloer en de verwarmingsketel en water aan- en afvoer bevinden zich in deze ruimte.
Slaapkamer 4 is ruim met laminaat op de vloer en voorzien van Velux dakraam.

Tuin
Onderhoudsvriendelijke achtertuin die is voorzien van deels tegels en in het midden een kunst grasveld. Achteraan in de tuin is een vijver aangelegd. Aansluitend aan de terrasdeuren van de woonkamer is er een overdekt terras. Aansluitend op de ruime oprit bevindt zich de grote garage met elektrische roldeur die van de straat bereikbaar is. De garage is in twee delen afsluitbaar middels een rolluik. Er is een vrije achterom via een poort. De tuin is volledig omheind met een schutting.
In de straat zijn er nog diverse parkeerplaatsen.
De tuin aan de voorkant is onderhoudsvriendelijk.

Algemeen:
- Ruim gelegen twee-onder-een-kap aan rustige straat met ruime parkeergelegenheid.
- Gelegen in een gewilde woonwijk nabij diverse openbare (groen)voorzieningen.
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen en deuren met dubbel glas.
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.
- Uitgebouwde keuken met bijkeuken.
- Ruime omheinde onderhoudsvriendelijke tuin aan achterkant en voorkant van de woning.
- De woning wordt gestoffeerd verhuurd. In overleg kan de woning ook gemeubileerd opgeleverd worden.


Two-under-one-roof house with large garage centrally located in popular residential area Eersel-Zuid
Located in Eersel, within walking distance of the historic center of Eersel and close to various amenities, this semi-detached house is located in a child-friendly neighbourhood. The house has a living area of 125 m2 and four bedrooms, one of which is on the second floor. The plot has an area of 249 m2. The house is equipped with plastic frames and doors with double glazing. Next to the house is a detached spacious garage with electric roller door.
Van der Zandenstraat 33 is located in the Eersel-South neighbourhood. This is a child-friendly neighbourhood with a relatively large number of families.
The house is easily accessible with many amenities nearby. A short distance from the center of Eersel, in the vicinity of a primary school, health center and a supermarket. The A67 motorway entrance/exit is close by, making MMC Hospital, ASML and the High Tech Campus in Eindhoven easily accessible.
The house is rented upholsterd. The house can also be delivered furnished in consultation.
The property is offered for a rental period of up to 2 years.

Ground floor layout
Reception hall has a tiled floor, granol walls and stucco ceiling. The hall gives access to the living room, the meter cupboard and the staircase to the first floor. There is also a toilet here.
The living room has several windows at the front and rear of the house and plenty of space for a sitting area and a dining room table. The windows are equipped with electrically operated screens. The room is finished with a tiled floor, stucco walls and plastered ceiling. In the living room there is a sliding door to the covered outdoor terrace in the garden. Through the living room there is access to the hall and the kitchen. There is also a built-in wardrobe in the living room.

The kitchen is accessible from the living room. There is a utility room attached to the house and gives access to the garden. The kitchen is equipped with: refrigerator, gas hob with extractor hood and oven. In the utility room, the washing machine is built into a large cupboard.

Layout first floor
The three bedrooms are accessible via a fixed staircase, all with plastic frames and tilt and turn windows. The windows are partly equipped with electrically operated screens. The bathroom is also located on the first floor. There is parquet laminate flooring on the entire floor.

Bedroom 1
Spacious bedroom at the rear of the house with plastic frame, tilt and turn windows and electrically operated screens. The walls in the bedroom have wallpaper and the ceiling is plastered, there is parquet laminate on the floor.

Bedroom 2
Bedroom at the front on the corner of the house with plastic turn-tilt windows and electrically operated screens. There is parquet laminate on the floor and the ceiling and walls are plastered.

Bedroom 3
Is currently used as a work-study room, equipped with plastic tilt and turn windows. Stucco walls and ceiling with parquet laminate on the floor.

Bathroom
Fully tiled bathroom with a large bath, separate shower with rain shower, thermostat, sink. Recessed spotlights in the ceiling and design radiator.

Layout second floor
Bedroom 4 / Technical room
The front room has a laminate floor and the boiler and water supply and drainage are located in this room.
Bedroom 4 is spacious with laminate flooring and a Velux skylight.

Garden
Maintenance-friendly backyard that is partially tiled and has an artificial lawn in the middle. There is a pond in the back of the garden. There is a covered terrace adjacent to the patio doors of the living room. Adjacent to the spacious driveway is the large garage with electric roller door that is accessible from the street. The garage can be closed in two parts with a roller shutter. There is a free back entrance through a gate. The garden is fully enclosed with a fence.
There are several parking spaces in the street.
The garden at the front is maintenance-friendly.

General:
- Spacious semi-detached house on a quiet street with ample parking space.
- Located in a popular residential area near various public (green) facilities.
- The house is equipped with plastic frames and doors with double glazing.
- The living room and kitchen have underfloor heating.
- Expanded kitchen with pantry.
- Spacious fenced maintenance-friendly garden at the back and front of the house.
- The house is rented upholsterd. The house can also be delivered furnished in consultation.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!