Broekstraat 8 A, 5571 KK Bergeijk
Huurprijs: € 1.000 /maand

Brochure

Omschrijving

Cateringruimte aan de Broekstraat 8-A te Bergeijk.

Cateringruimte aan de Broekstraat 8-A te Bergeijk.

Achter het pand aan de Broekstraat 8 te Bergeijk staat een oorspronkelijk losstaande garage welke een aantal jaren geleden is omgebouwd tot een ruimte om catering te verzorgen voor Bedrijven en Particulieren. Het betreft een professioneel ingerichte ruimte met vriesgedeelte, koeling, snijruimte, gedeelte om te garen, keuken, kantoor en toilet.
Het is een ruimte van ongeveer 140 m2 en is per direct te huur voor een bedrag van € 1.000,00 per maand excl. gas/water/licht.

De ruimte is uitermate geschikt voor mannen of vrouwen die een uit de hand gelopen hobby op het gebied van catering wellicht nog verder willen uitbouwen.
Als je door de loopdeur binnen treedt kom je direct in het kantoor met aansluitend een keukentje met daarin een toilet. Zowel het keukentje als het toilet zijn eenvoudig van uitvoer maar functioneel.

Vanuit het kantoortje kun je tevens naar een voorportaal met meterkast (krachtstroom aanwezig met aparte groepen voor professionele oven) en een roldeur. Vanuit het voorportaal kom je in een separate ruimte waar de professionele oven is gesitueerd (de aanwezige oven is eigendom van de vorige huurder). Vervolgens zijn er nog een viertal ruimtes aanwezig waaronder een snijruimte, een koeling en een vriesgedeelte. De snijruimte is tevens uitgevoerd met professionele spoelbakken en snijtafels. Deze ruimte is ook voorzien van diverse krachtstroomaansluitingen.

De ruimte kan ook worden gebruikt voor het bereiden van maaltijden en/of gerechten. Dus als uw uit de hand gelopen hobby vraagt om wat meer professionaliteit en u het koken vanuit uw eigen keuken of garage zat bent, hebben wij hier de oplossing voor u. Vanuit hier kunt u te zijner tijd de stap maken naar een professioneel bereidingscentrum of cateringbedrijf.

Voor alle duidelijkheid, alle aanwezige koel- en vriesapparatuur zijn inclusief, echter eventuele reparaties of vervanging van apparatuur zijn voor rekening van de huurder.

De huidige eigenaar vraagt een borg van 2 maanden huur: € 2.000,00
Het huurcontract is een contract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn voor de huurder van 1 maand (dus geen langdurig huurcontract).

• Plattegrond zal worden toegevoegd.
• Energielabel is niet aanwezig.
• BTW niet van toepassing.


Kenmerken

Algemeen

Adres:Bergeijk
Huurprijs:€ 1.000/maand
Type:Hangar (Loods)
Beschikbaar vanaf:Per direct
Bouwjaar:1960

Indeling


Bedrijfshal:
Oppervlakte:140 m²

Ligging

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!