Helaas, dit pand is verhuurd

5094 CD Lage Mierde

Brochure

Omschrijving

Zeer mooi onderhouden bedrijfshal van ca. 800 m² met een inpandig kantoor van ca. 115 m².

Deze zeer goed onderhouden bedrijfshal van ca. 800 m² met een inpandig kantoor van ca. 115 m² ligt aan het bedrijventerrein in Lage Mierde op korte afstand van Tilburg. Het totale perceel is royaal 1300 m² groot en het niet bebouwde gedeelte is netjes beklinkerd. Het perceel is omheind met degelijk hekwerk en een nette toegangspoort.

Bedrijfshal
De bedrijfshal is in 1991 gebouwd en opgetrokken uit een staalconstructie met metselwerk in spouw met isolatie. De binnenmuren zijn uitgevoerd in kalkzandsteen en de buiten muren in baksteen. Het pand is volledig asbestvrij en voorzien van golfplaten. Het isolatiepakket omvat o.a. dak- en spouwisolatie. Er is een monolieten gevlinderde betonvloer van ca. 12 cm dik aanwezig in het hele pand.

De bedrijfshal heeft twee (vlucht)deuren en aan de voorzijde een grote elektrisch op afstand bedienbare overheaddeur van ca. 4x4 m. De achterkant van de bedrijfshal grenst aan een doodlopende weg, waardoor toegang vanuit de achterzijde van de bedrijfshal eenvoudig te realiseren is.

De elektriciteitsinstallatie, met krachtstroom, is afgezekerd op 25 ampère. Er is een uit 2016 daterend keuringsrapport voor de elektrische installatie aanwezig. Het alarm en brandblusmiddelen worden jaarlijks gekeurd.
In de bedrijfshal is rondom volledig een metalen persluchtleiding aanwezig.

Kantoor
Het inpandige kantoor is volledig voorzien van een tegelvloer en is opgedeeld in een nette ontvangstruimte, 2 separate mooie en royale kantoorruimtes, een kantine voorzien van keukenblok met koelkast en magnetron. Tenslotte is er een aparte ruimte aanwezig met twee toiletten, werkkast en een urinoir. Het inpandige kantoor wordt verwarmd vanuit een aparte cv-ketel. Het kantoor is voorzien van airco en is toegankelijk middels een fraaie pui met loopdeur.

Buitenterrein
Het buitenterrein is volledig omheind met een degelijk hekwerk. Aan de voorzijde zijn twee grote schuifpoorten aanwezig. Het niet bebouwde deel is netjes beklinkerd en het geheel maakt een verzorgde nette indruk.

Kenmerken:
- Zeer goed onderhouden pand.
- Ruime en nette ontvangst- en kantoorruimtes met kantine en sanitair gedeelte.
- Momenteel zijn bedrijfsactiviteiten van categorie 2 t/m 3.1 vergund.
- Mogelijkheid om van de achterkant toegang te creëren.
- Mogelijkheid om gemeentelijk parkeerterrein aan de voorzijde bij te kopen.
- Dak afgelopen jaren vernieuwd
- Huurpijs exclusief gas, water, elektra. Kosten van gas en elektra geschat op op € 450,-/maand
- Huur is exclusief BTW
- Borgsom 3x de maandhuur


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!