Helaas, dit pand is verhuurd

5541 BA Reusel

Brochure

Omschrijving

3-kamer appartement in het centrum van Reusel te huur.

Deze maisonnette, gelegen op de 1e en 2e verdieping, bestaat uit een verdieping waar de woonruimtes zich bevinden en een verdieping waar de slaapvertrekken aanwezig zijn. De totale oppervlakte is ca. 88 m² en het energielabel C is van toepassing.
Via de voor- of achterdeur kun je het appartementencomplex betreden. Aan de achterkant is er de mogelijkheid om je fiets, scooter of auto te parkeren.

1e verdieping
Je komt binnen via de hal waar het toilet en de meterkast is. De hele benedenverdieping is voorzien van laminaat en gestucte wanden en plafonds.
De woonkamer/keuken staan in open verbinding met elkaar en is ca. 35 m² groot. Zowel aan de voor- als achterkant is een kleine loggia waar je lekker buiten kunt zitten. De woonkamer is ruimt genoeg en heeft veel lichtinval. De keuken is voorzien van een vaatwasser, dubbele spoelbak, 4 pits gasstel, oven, koelkast met vriesvak. Ook zijn er veel onder- en bovenkastjes aanwezig.
Aan de voorkant zijn automatische bedienbare rolluiken aanwezig.

2e verdieping
Hier bevinden zich twee grote slaapkamers van ca. 18 en 12 m² groot. Op beide kamers is een grote inbouwkast aanwezig. De wanden en plafonds zijn ook hier gestukt en er is ook hier aan de voorkant een automatisch bedienbaar rolluik aanwezig.
De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet, wasbak, kastjes, aansluiting wasmachine en automatische ventilatie/afzuiging.

Voorwaarden huur:
- Huurperiode minimaal 1 jaar, voorkeur langer!
- Ingangsdatum per direct mogelijk.
- Huurprijs € 950,- p/mnd.
- Borg € 950,-.
- Roken, huisdieren niet toegestaan.
- Van kandidaten vragen wij een ingevuld vragenformulier en een recente salarisstrook.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!