Helaas, dit pand is verhuurd

5095 BD Hooge Mierde

Brochure

Omschrijving

Halfvrijstaande langgevelboerderij te Hooge Mierde.

Deze halfvrijstaande woning (helft van een langgevelboerderij) is landelijk gelegen in het buitengebied van Hooge Mierde aan een doorgaande, maar vrij rustige weg. Deze woning heeft erg veel ruimte en de bijbehorende tuin is flink van omvang met een prachtige overkapping.

Begane grond
Op deze verdieping is een zeer grote woonkamer (ca. 40 m²) aanwezig met achter-uitbouw waardoor er een prachtig zicht op de achtergelegen en fraai aangelegde tuin is. De keuken staat in halfopen verbinding met de woonkamer en daarnaast is er een slaapkamer op de begane grond. Er is eveneens een royale berging aanwezig. Van de voorkamer is eventueel een 2e slaapkamer op de begane grond te maken.

1e verdieping
Er zijn 4 slaapkamers aanwezig met een vloeroppervlakte van resp. 9.5 m² / 10 m² / 13 m² / 16 m². Daarnaast is er een badkamer met bad en douche en nog een flinke bergruimte.

Buiten
Er ligt achter de woning een flinke tuin met veel privacy. Een tuin waar je onder de fraai aangelegde overkapping lang kunt genieten van de zomers dagen. Via de zijkant heb je eigen ‘achterom’ als je met de fiets of te voet komt. Via de andere zijde is een gezamenlijke achterom voor auto’s. Parkeren van meerdere auto’s (tot ca. 8) is geen probleem.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!