Helaas, dit pand is verhuurd

5561 BB Riethoven

Omschrijving

Halfvrijstaande woonboerderij te huur.

TE HUUR HEIEREIND 15 TE RIETHOVEN.
Het woongedeelte van de boerderij met garage, gedeelte van de stal achter het woonhuis, fietsenberging en hondenren, Heiereind 15, 5561 BB Riethoven.

Huurder huurt alleen de oprit naast de woning en het stuk tuin gelegen achter de woning tot de stal, de fietsenberging en de hondenren. (zie bijgaande situatieschets in GEEL gearceerd). De open kapschuur links naast de woning moet te allen tijde voor de verhuurder bereikbaar blijven met auto en tractor, derhalve mag op de oprit NIET worden geparkeerd.

- Huurprijs: € 850,00 per maand exclusief gas en elektra, inclusief water.
- Huurtermijn in overleg.
- Opzegtermijn voor de huurder 1 maand en voor de verhuurder 3 maanden.
- Borgsom: 2 maanden huur.
- Huisdieren toegestaan.
- Deels gemeubileerd en deels gestoffeerd.
- Ingangsdatum in overleg.
- Glasvezel aanwezig in de woning.

In bruikleen: vaatwasser.
Verder kan eventueel een paard worden gestald en worden meegenomen echter de huurprijs bedraagt dan € 1.000,00 per maand exclusief gas en elektra, inclusief water.
Het woongedeelte bestaat uit een woonkamer, keuken, toilet en slaapkamer op de begane grond en een 2e slaapkamer met eventueel mogelijkheid tot een 3e en 4e slaapkamer op de 1e verdieping/opkamer.
Daarbij verleent de eigenaar toestemming tot het ‘eigen maken’ van de woning b.v. door verwijderen van laminaat voor andere vloerbekleding of eventueel het schilderen van de schroten in de woning.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!