Helaas, dit pand is verkocht

5571 EL Bergeijk

Brochure

Omschrijving

Midden in Bergeijk wordt ‘De Rietvelden’ ontwikkeld. Een project met alle ruimte om te wonen en te leven. Aan het Sterrepad verrijzen in totaal 12 prachtige nieuwe appartementen.

-SLECHTS NOG ÉÉN APPARTEMENT BESCHIKBAAR-

Midden in Bergeijk wordt ‘De Rietvelden’ ontwikkeld. Een project met alle ruimte om te wonen en te leven. Aan het Sterrepad verrijzen in totaal 12 prachtige nieuwe appartementen die dusdanig centraal liggen dat je echt alles binnen handbereik hebt.

In oppervlakte variëren de appartementen van circa 57 m2 tot circa 89 m2 Met op de bovenste verdieping van het complex een prachtig Penthouse van 133 m2.

En dat allemaal met overdekte, eigen parkeerplaatsen. De meeste appartementen hebben een balkon of terras het complex heeft een gemeenschappelijke ontmoetings- ontspanningsruimte.

De Ruimte

Ieder appartement wordt opgeleverd met een eigen overdekte parkeerplaats onder de centrale overkapping. Los daarvan beschikt ieder appartement over een eigen ruime berging en is er uiteraard rekening gehouden met het plaatsen van fietsen.

Het vier verdiepingen tellende complex is voorzien van een lift, maar je kan altijd gebruik maken van het centraal gelegen trappenhuis. De Rietvelden is een complex dat geschikt is voor senioren die graag midden in het leven staan. Met de markt van Bergeijk om de hoek, gaat dat zeker lukken.

Naast de dynamiek die De Rietvelden je biedt, wordt er ook voor zekerheid gezorgd. De Rietvelden wordt gebouwd volgens de normen van Woningborg. Dit zorgt voor een gestandaardiseerd bouwproces, zekerheid op wat je koopt, middels garantie op diverse onderdelen van het appartement. Verder wordt er aan de toekomstige bewoners óók een tijdens de bouwperiode kopers begeleiding aangeboden. Dit houdt in dat je als eigenaar gezamenlijk de afwerking bespreekt en bepaald en op de hoogte blijft van de stand van zaken. Van informatieavonden tot individuele gesprekken, van het bezoeken van showrooms en het verwerken van keuzes en wijzigingen op het bestek. Gedurende het bouwproces is er intensief contact tussen de koper en de kopersbegeleider, ook zaken na de oplevering krijgen de aandacht.

Het Ontwerp

De Rietvelden biedt je unieke appartementen. Uniek, omdat je de keuze krijgt uit diverse typen appartementen, midden in het centrum van Bergeijk. Per type zijn er verschillende indelingsplattegronden gemaakt, maar er is nog steeds ruimte voor je eigen ontwerp.

In de koopprijs zitten onder andere het sanitair en een moderne keuken voorzien van luxe keukenapparatuur. De appartementen zijn compleet uitgerust.

De appartementen in De Rietvelden zijn praktisch maar vooral ruimtelijk ingedeeld. Daarnaast is er nog een ruime vrijheid om de appartementen naar eigen wens in te delen.

Appartement 10 - € 235.000,- V.O.N.
Dit riante appartement ligt op de tweede verdieping van De Rietvelden, en geeft uitzicht over het mooie centrum van Bergeijk. De badkamer heeft een douche en vaste wastafel, voor het toilet is een aparte ruimte ingedeeld. De ruime woonkamer met open keuken heeft een speelse indeling die allerlei variatiemogelijkheden biedt. Bij het appartement horen ook nog een berging, balkon en garage. Bovendien heeft u recht op 1/12 deel van de gemeenschappelijke ruimte, net als alle andere bewoners. Het appartement van 78 M² betreft een 3-kamer appartement met 2 slaapkamers.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!